Antena Meniu Search
x

O profesoară din Statele Unite ale Americii s-a sinucis de faţă cu elevul de 14 ani pe care era acuzată că l-a abuzat

Jennilynne Derolf, o profesoară de 38 de ani, din Statele Unite ale Americii, s-a sinucis, la sfârşitul săptămânii trecute, de faţă cu elevul pe care era acuzată că l-a abuzat.

de Redactia Observator

la 24.08.2021, 15:52

Profesoara de 38 de ani s-a împuşcat în cap de faţă cu elevul de 14 ani
Profesoara de 38 de ani s-a împuşcat în cap de faţă cu elevul de 14 ani - Daily Star
  • Profesoara care s-a sinucis în Statele Unite ale Americii avea 38 de ani.

Profesoara fusese pusă sub acuzare, în urmă cu aproximativ o lună, că a profitat de un băiat de 14 ani, elev al ei la şcoala la care preda în Falls Township, Pennsylvania. Conform Daily Star, Jennilynne a infirmat acuzaţiile care i se aduc şi a fost eliberată pe cauţiune, după ce a plătit 10.000 de dolari.

Dar situaţia a luat o întorsătură cu totul neaşteptată. La aproximativ o lună de la momentul în care a fost pusă sub acuzare, profesoara a încercat să intre din nou în legătură cu băiatul de 14 ani, deşi primise interdicţie să se apropie de acesta.

Băiatul abuzat de profesoară provenea de la o şcoală pentru elevi cu nevoi speciale

Bunicii băiatului au aflat despre intenţia profesoarei şi au alertat forţele de ordine. Poliţiştii s-au apropiat de maşina profesoarei, în Falls Township, într-un moment în care aceasta se afla în maşină cu băiatul de 14 ani.

Poliţiştii însă nu au mai putut să intervină pentru a o împiedica pe profesoară să-şi pună capăt zilelor. Aceasta s-a împuşcat în cap de faţă cu băiatul de 14 ani. Drama este cu atât mai mare dacă ne gândim că băiatul era elev la o şcoală pentru copii cu nevoi speciale. De altfel, bunicii băiatului au precizat că Jennilynne l-a abordat pe acesta prin intermediul unui site de socializare, iar ulterior, profitând de starea lui, ar fi profitat de acesta abuzându-l.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » O profesoară din Statele Unite ale Americii s-a sinucis de faţă cu elevul de 14 ani pe care era acuzată că l-a abuzat