Antena Meniu Search
x

O răţuşcă i-a ajutat pe poliţişti să rezolve o crimă. Cum a fost descoperit cadavrul unei femei dispărute de mai bine de 2 ani, în SUA

O raţă a devenit un adevărat erou pentru o comunitate din Carolina de Nord, după ce a rezolvat o crimă. Înnaripata a ajudat poliţia să rezolve cazul dispariţiei unei bunici, dispărută de mai bine de doi ani. Nepoata şi soţul acesteia au fost acuzaţi de crimă, au declarat autorităţile.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 29.04.2022, 13:21

Raţă
O răţuşcă i-a ajutat pe poliţişti să rezolve o crimă, în SUA - Shutterstock

Angela Wamsley, în vârstă de 46 de ani, și Mark Alan Barnes, în vârstă de 50 de ani, au fost acuzați de crimă de gradul întâi, joi, după ce a fost descoperit cadavrul bunicii femeii, Nellie Sullivan, a anunțat Biroul Șerifului din Buncombe.

Oficialii spun că bătrâna ar fi împlinit astăzi 93 de ani dacă ar fi fost încă în viață. Femeia a dispărut în 2020, potrivit biroului șerifului.

„Nu avem o dată definitivă când a fost ucisă”, a declarat Aaron Sarver, purtătorul de cuvânt al șerifului din județul Buncombe. Cu toate acestea, poliția crede că ea era moartă de mai mulţi ani, relatează TODAY.

O răţuşcă a rezolvat cazul

Wamsley și Barnes erau investigați în legătură cu moartea bătrânei din decembrie 2020, a declarat Sarver. La început, ei au fost arestați pentru mai multe acuzații, de la cruzime împotriva animalelor până la deținere de droguri. În decembrie 2021, Barnes a fost acuzat de ascunderea unui cadavru, în timp ce soţia sa urma să fie pusă sub aceeaşi acuzaţie la data de 7 ianuarie 2021.

Anchetatorii au încercat să găsească cadavrul bătrânei, dar fără succes până la data de 14 aprilie, când, în mod miraculos, o raţă de companie a rezolvat cazul. Aceasta se ascunsese sub o remorcă, lucru care i-a determinat pe stăpâni să o caute frenetic prin zonă. Când au găsit-o, aceştia au văzut şi un container suspect, iar când l-au deschis au dat peste cadavrul bătrânei, a declarat Sgt. Mark Walker pentru WLOS-TV. Departamentul șerifului a confirmat informaţiile pentru NBC News.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O răţuşcă i-a ajutat pe poliţişti să rezolve o crimă. Cum a fost descoperit cadavrul unei femei dispărute de mai bine de 2 ani, în SUA