Antena Meniu Search
x

O româncă de 26 de ani a păcălit un italian că se vor căsători. Tânăra, judecată pentru „înșelătorie sentimentală”

O tânără româncă în vârstă de 26 de ani va fi judecată la Parchetul din Roma pentru "înşelătorie sentimentală", după ce ar fi profitat de naivitatea unui bărbat, pentru a obţine sume importante de bani de la acesta. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 01.05.2022, 13:13

O româncă de 26 de ani a păcălit un italian de 50 de ani că se vor căsători, pentru a putea obţine zeci de mii de euro.
O româncă de 26 de ani a păcălit un italian de 50 de ani că se vor căsători, pentru a putea obţine zeci de mii de euro. - Shutterstock

Tânăra, Magdalena Tafta, i-ar fi promis bărbatului că vor avea o relaţie şi chiar se vor căsători, în schimbul unor sume importante de bani pe care ea le primea de la acesta. În cele din urmă însă femeia l-a părăsit, reuşind să adune de la el zeci de mii de euro.

Italianul i-ar fi plătit banii în schimbul cărora primea de la româncă inimioare şi mesaje de dragoste. Uneori, tânăra accepta chiar să iasă la masă cu acesta pentru ca totul să pară şi mai real.

Păgubit cu zeci de mii de euro

În momentul în care şi-a dat seama că a fost înşelat, bărbatul a depus plângere împotriva româncei. Potrivit La Repubblica, procurorul care conduce ancheta a identificat ceea ce consideră un nou tip de infracțiune, aceea de „înșelătorie sentimentală”.

Faptele româncei, prin care a trimis mesaje de dragoste bărbatului şi îi promitea acestuia o relaţie de lungă durată care să se încheie cu o căsătorie, au fost considerate de anchetatori drept infracţiune, astfel încât au dispus anchetarea femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O româncă de 26 de ani a păcălit un italian că se vor căsători. Tânăra, judecată pentru „înșelătorie sentimentală”