Antena Meniu Search
x

Galerie foto O româncă din Italia a dat lovitura după ce a trecut de la chelneriță la model Only Fans: „Acum câștig 100.000 de euro pe lună. Îmi pare rău că nu am început mai devreme”

A fost timp de 10 ani chelneriță în restaurantul familiei, dar Mădălina Ioana Filip, o româncă stabilită în Italia și cunoscută de fanii săi sub numele de Mady Gio, și-a descoperit adevărata vocație, cea de model Only Fans. Așa a ajuns să câștige pe lună 100.000 de euro.

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 22:40

Originară din România, dar crescută la Varese, Mădălina câștigă acum „peste 100.000 de mii de euro pe lună”, datorită fotografiilor care i-au înnebunit pe fani.

De la chelneriță la 100.000 pe lună

„Regrete? Niciunul. Aș fi vrut să o fi făcut mai înainte. Am fost chelneriță timp de 10 ani în restaurantul familiei. Acasă toți sunt fericiți, chiar și străbunica. Ea spune că atâta timp cât nu omor pe nimeni și plătesc taxe, pot face orice”, a declarat Mady Gio la un post de radio din Italia, potrivit TPI.

Românca a povestit și cum i-a venit ideea de a-și face pagină Onlyfans: „Obișnuiam să mă joc pe TikTok și Twitch, iar fanii mei m-au sfătuit să fac și clipuri. A funcționat fără să mă fi dezbrăcat imediat. Acum o fac doar topless. Un filmuleț cu sânii descoperiți costă 250 de euro. În timp ce fotografii simple 70. Filme pentru adulți? O voi face, dar deocamdată nu mă simt pregătită”.

Despre relația cu fostul său soț, Mady Gio susține: „Am fost căsătorită înainte de OnlyFans, acum sunt singură, dar eu și fostul meu soț am rămas în relații excelente. El este încă managerul meu, este foarte bun în meseria lui. Am avut chiar și o petrecere de divorț”.

„Munca nu este ușoară, ai nevoie întotdeauna de o idee nouă pentru a câștiga banii pe care îi primesc. Este o meserie ca oricare alta, este o meserie care îmi place și este aproape o binecuvântare. Datorită OnlyFans mi-am deschis mintea”, a mai spus Mădălina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O româncă din Italia a dat lovitura după ce a trecut de la chelneriță la model Only Fans: „Acum câștig 100.000 de euro pe lună. Îmi pare rău că nu am început mai devreme”