Antena Meniu Search
x

Video O româncă "înarmată" cu o cratiţă a luat la ţintă maşinile şi trecătorii, pe o şosea din Zurich. Femeia a fost reţinută de poliţişti

O româncă a provocat haos weekendul trecut, în Zurich. Femeia a fost protagonista unor scene cel puţin bizare, filmate de trecători şi postate pe reţelele de socializare. "Înarmată" cu o cratiţă, a lovit mai multe maşini şi i-a ameninţat pe trecători fără vreun motiv aparent, fiind reţinută în cele din urmă de poliţişti.

de Redactia Observator

la 08.06.2022, 16:55

Vezi și

Goană nebună prin oraşul elveţian Zurich, cu cratiţa în mână. O româncă a stârnit un val de reacţii, de la priviri curioase la zâmbete nedumerite sau chiar teamă, după ce a ameninţat mai mulţi trecători şi a aruncat cu "arma" neconvenţională spre autoturismele aflate în mişcare.

Românca "înarmată" cu o cratiţă i-a speriat pe elveţieni

Incidentul bizar a fost filmat de un martor, care a postat imaginile pe TikTok. În filmuleţele publicate pe Internet se vedem cum femeia, îmbrăcată în negru şi cu o mască de protecţie care-i acoperă chipul se mişcă haotic, în dreptul unei treceri de pietoni aglomerate. La un moment dat chiar aruncă oala printre maşinile în viteză, riscând să accidenteze un biciclist. Luată la întrebări de agenţii de ordine, pare nemulţumită şi se lasă cu greu convinsă să plece spre secţia de poliţie. 

Femeia, reţinută de poliţişti. Ar fi lovit maşina unui şofer

Potrivit Blick, totul s-a petrecut în jurul orei locale 16:30 şi nimeni nu a fost rănit. O investigaţie este în curs de desfăşurare, iar românca riscă să fie trasă la răspundere pentru faptele ei. Un şofer a reclamat-o după ce i-ar fi avariat astfel maşina, însă până acum nu ar fi depus o plângere oficială.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O româncă "înarmată" cu o cratiţă a luat la ţintă maşinile şi trecătorii, pe o şosea din Zurich. Femeia a fost reţinută de poliţişti