Antena Meniu Search
x

Galerie foto O româncă plecată să muncească în Italia se întoarce pentru totdeauna acasă, în Botoşani, în sicriu. Cosmina a vrut să le ofere fiilor săi o viaţă mai bună

A plecat în Italia pentru o viaţă mai bună şi pentru a le oferi fiilor săi ceea ce nu ar fi putut în România.

de Redactia Observator

la 10.07.2023, 09:49

A muncit şi a sperat la un viitor lipsit de griji. Însă o boală cruntă a răpit-o mult prea devreme din braţele celor dragi. Cosmina, o femeie din Botoşani, se va întoarce pentru totdeauna acasă, dar din păcate într-un sicriu.

Acasă pentru totdeauna

Femeia lucra în Brescia, Italia, când a primit vestea cruntă din partea medicilor. Chiar dacă boala mânca din ea, Cosmina nu şi-a pierdut veselia. „Așa a fost Cosmina noastră de când o știm: veselă până la Dumnezeu și înapoi, luptătoare, sufletistă, dăruind cuinima deschisă și-n stânga și-n dreapta numai lumină și numai bucurie”, a declarat un vecin, potrivit Botosaninews.

Din păcate, drumul româncei a fost întrerupt pentru totdeauna. Nu a apucat să se bucure de ceea ce a realizat în ani grei de muncă departe de cei dragi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » O româncă plecată să muncească în Italia se întoarce pentru totdeauna acasă, în Botoşani, în sicriu. Cosmina a vrut să le ofere fiilor săi o viaţă mai bună