Antena Meniu Search
x

O şoferiţă a plonjat în apă, cu cei doi copii de 10 şi 12 ani. Băieţii au avut zile să-şi conducă mama pe ultimul drum: salvare "miraculoasă" din Râul Lee

Moartea tragică a unei femei a lăsat în urmă doi copii orfani, care au scăpat miraculos de aceeaşi soartă cruntă. Gillian Daly plecase cu maşina, alături de micuţii în vârstă de 10, respectiv 12 ani, însă nu avea să mai ajungă niciodată la destinaţie. Apele au înghiţit-o pe veci pe irlandeza de 44 de ani, după ce a plonjat cu autoturismul în Râul Lee.

de Redactia Observator

la 05.06.2022, 17:09

Copiii au scăpat miraculos din maşina unde mama lor şi-a pierdut viaţa
Copiii au scăpat miraculos din maşina unde mama lor şi-a pierdut viaţa - Twitter

O tragedie s-a abătut vineri seară asupra unei întregi familii din Irlanda, după ce maşina în care se aflau o mamă şi cei doi copii ai săi a ajuns în apele Râului Lee. Femeia în vârstă de 44 de ani se afla la volan, în timp ce micuţii de doar 10, respectiv 12 ani stăteau pe bancheta din spate. Drumul era unul familiar, pe care-l mai parsurseseră de zeci de ori. Însă destinul avea alte planuri pentru ei. În jurul orei 20:45, Gillian Daly a pierdut controlul maşinii şi a plonjat cu totul în apele învăluite de întuneric. Negru este şi doliul pe care îl poartă în suflet rudele şi apropiaţii victimei. 

Copiii au scăpat miraculos din maşina unde mama lor şi-a pierdut viaţa

În mod miraculos, copilaşii au scăpat cu viaţă, reuşind să iasă la timp din autoturism, înainte ca acesta să se scufunde complet. În scurt timp au fost aduşi la mal de câţiva martori curajoşi, ajutaţi apoi de echipajele de prim ajutor ajunse la faţa locului, relatează The Sun. Fraţii au fost transportaţi în stare de şoc la Spitalul Universitar din Cork, unde au primit îngrijiri înainte să ajungă din nou în braţele familiei. Din nefericire, nu îşi vor mai vedea mama decât în fotografii. Înmormântarea lui Gillian Daly va avea loc marţi, la Biserica Sfântul Patrick. "Gillian, iubita soţie a lui John O'Connell şi adorata mamă a lui Evan şi Luke. Fiica lui John Joe şi Helen. Regretată de soţul cu inima frântă, copii şi părinţi, de sora Caroline, fraţii Jason şi John, socrii Martin şi Eileen, cumnaţi, unchi, mătuşi, nepoţi, vecini, rude şi prieteni, în special Nuala", arată anunţul mortuar publicat de apropiaţi.

Tribut după moartea tragică a irlandezei cu "zâmbet luminos"

Nu puţini au fost cei care au lăsat mesaje emoţionante, în memoria mamei trecute în nefiinţă. "Sincere condoleanţe familiei lui Gillian. Suntem cu gândul alături de John şi băieţi în aceste clipe dureroase", spune unul dintre cei copleşiţi de vestea tragicei morţi. "Gillian era atât de bună, atât de grijulie! Zâmbetul ei lumina o încăpere întreagă. Va fi regretată etern. Odihneşte-te în pace!", a mărturisit un fost coleg de-al victimei.

Anchetatorii încearcă să pună cap la cap piesele unui puzzle mai complicat decât ar fi crezut. Speră ca imaginile de pe camerele de supraveghere să le ofere măcar un indiciu despre circumstanţele accidentului neobişnuit. Între timp, cei mici vor avea parte de consiliere psihologică, pentru a depăşi, pe cât posibil, trauma suferită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O şoferiţă a plonjat în apă, cu cei doi copii de 10 şi 12 ani. Băieţii au avut zile să-şi conducă mama pe ultimul drum: salvare "miraculoasă" din Râul Lee