Antena Meniu Search
x

O tânără a murit la un festival de muzică în Anglia, în faţa familiei, pentru că s-a entuziasmat prea tare în timpul recitalului susţinut de artistul favorit

O tânără de numai 20 de ani a murit la sfârşitul săptămânii trecute, la un festival de muzică din Anglia, pentru că s-a entuziasmat prea tare.

de Redactia Observator

la 30.08.2021, 09:47

Tânăra a început să se simtă rău în timpul recitalului susţinut de artistul american Post Malone
Tânăra a început să se simtă rău în timpul recitalului susţinut de artistul american Post Malone - Publication via Get Reading
  • Tânăra ar fi fost cunoscută cu probleme medicale.

Tragedia s-a petrecut în timpul Reading Music Festival 2021, festival de muzică la care tânăra a participat alături de familia ei. Conform Get Reading, tânăra s-a entuziasmat prea tare în timpul recitalului susţinut de artistul ei favorit, Post Malone, şi a început să se simtă rău chiar în faţa rudelor sale.

Organizatorii festivalului au solicitat intervenţia de urgenţă a unei ambulanţe, iar tânăra a fost transportată la spital, însă a murit la scurt timp. Ancheta a scos la iveală că tânăra avea deja probleme medicale cunoscute şi a murit din cauza unui atac de cord, însă ancheta continuă în acest caz.

Peste 100.000 de persoane au participat la festivalul de muzică din Anglia

Organizatorii festivalului au anunţat decesul tineri şi au precizat că au transmis, deja, mesaje de condoleanţe familiei şi sunt în legătură cu aceştia.

Peste 100.000 de persoane au participat la Reading Music Festival 2021, prima ediţie a festivalului după o pauză de doi ani, ediţia de anul trecut fiind anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O tânără a murit la un festival de muzică în Anglia, în faţa familiei, pentru că s-a entuziasmat prea tare în timpul recitalului susţinut de artistul favorit