Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără care tocmai își cunoscuse partenerul pe Tinder a trebuit să se izoleze cu el, după ce ambii au fost testați pozitiv de Covid

Tot răul spre bine! O tânără care tocmai își cunoscuse partenerul pe Tinder a fost nevoită să se izoleze cu el, după ce ambii au fost testați pozitiv de Covid.

de Monica Palade

la 06.01.2022, 15:23

Doar că, deși niște necunoscuți la început, cei doi au ajuns să se înțeleagă foarte bine. Cei doi s-au izolat în casa bărbatului și timp de șapte zile nu s-au putut întâlni cu nimeni.

S-au izolat împreună, deși abia s-au cunoscut

Sarah a postat pe TikTok mai ulte filmulețe din perioada izolării cu noul său iubit și și-a ținut constant urmăritorii infiormați cu privire la evoluția relației lor. Cuplul a profitat din plin de situație, comandând mâncare la pachet, urmărindu-l pe Geordie Shore și jucând Mario Kart.

În postări, Sarah a arătat mai întâi o fotografie a testului ei pozitiv Covid și apoi a afișat lăzile goale de bere, dar și pungile de mâncare pe care le-au consumat împreună.

Ceilalți utilizatori TikTok au fost încântați de evoluția improbabilă a evenimentelor, videoclipurile strângând peste trei milioane de vizualizări.

Unii s-au întrebat de ce Sarah nu plecase acasă să se izoleze singură. Unul a spus: „Măcar vei ști cum este să trăiești cu el, ca să poți decide dacă el este sau nu”. Un altul a spus: „Aceasta este o comedie romantică de nouă generație”. Un al treilea a spus: „Vreau să spun că prefer asta decât singur”. Un altul a glumit: „Probă gratuită de șapte zile pentru relație”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » O tânără care tocmai își cunoscuse partenerul pe Tinder a trebuit să se izoleze cu el, după ce ambii au fost testați pozitiv de Covid