Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără de 22 de ani, găsită moartă în camera de hotel, a fost ucisă de iubitul neamţ pentru banii din cont, în Elveţia

O moștenitoare britanică, găsită moartă în camera ei de hotel din Elveția, a fost ucisă de iubitul ei neamţ pentru banii ei. Iniţial, bărbatul spusese că aceasta s-a stins din viaţă în timpul unui joc cu tentă sexuală, conform informaţiilor prezentate la tribunal.

de Redactia Observator

la 23.09.2021, 08:08

Anna Reed, în vârstă de 22 de ani, a fost descoperită în baia camerei sale de hotel, în Elveția, în aprilie 2019, după ce partenerul ei Marc Schatzle a sunat la serviciile de urgență. Un examen post-mortem a concluzionat că doamna Reed a murit din cauza strangulării și a suferit, de asemenea, mici tăieturi și fracturi, conform Daily Mail

Anul acesta, Schatzle, care a lucrat anterior în diferite pub-uri și cluburi de noapte de la granița elvețian-germană, a fost judecat şi acuzat de uciderea tinerei de 22 de ani. În timpul unui proces ţinut în Lugano, o instanță a aflat cum Schatzle avea datorii mai mari de 40.000 de lire sterline și ar fi știut că prietena lui avea ''mai mult de 25.000 de lire sterline în contul ei''.

Bărbatul a ascuns un card în liftul hotelului

La cinci luni după moartea doamnei Reed, un card de credit a fost descoperit ascuns într-un panou al liftului hotelului. Anchetatorii au suspectat că a fost furat de Schatzle, care a susținut că l-a ascuns acolo ca o glumă. Însă o sursă a declarat pentru The Times: ''Cardul bancar a fost ascuns cu multă atenție și, în mod clar, urma să fie luat ulterior. Afirmația că a murit într-un joc sexual nu a fost niciodată prea convingătoare. Credem că a fost ucisă pentru câștiguri financiare''.

În noaptea în care doamna Reed a fost descoperită de paramedici, alți oaspeți din hotel au descris cum au auzit cum se trânteşte mobila şi cum sticla a fost spartă. Aceştia au adăugat: ''Am vrut să spun ceva, dar am crezut că este prea periculos''.

Se crede că Schatzle, care a negat uciderea deliberată a femeii, s-a întâlnit cu ea în Thailanda, în februarie 2019, în timp ce călătorea. După ce perechea a intrat într-o relație, cheltuielile doamnei Reed ''au crescut considerabil'', a aflat instanţa. În seara tragediei, cuplul împărțise o sticlă de șampanie de 100 de lire sterline, la cină, înainte de a se întoarce la hotelul lor. Schatzle neagă crima și procesul continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O tânără de 22 de ani, găsită moartă în camera de hotel, a fost ucisă de iubitul neamţ pentru banii din cont, în Elveţia