Meniu
Search
x

O tânără de 26 de ani din Australia a moştenit o avere de peste 8 milioane de dolari de la tatăl ei. Motivul pentru care femeia trăieşte din ajutor social

O tânără de 26 de ani a primit moştenire de la tatăl ei 12 milioane de dolari australieni, adică peste 8 milioane de dolari. Clare Brown trăieşte însă din ajutorul social pentru că tatăl a pus două condiţii esenţiale pentru ca femeia să se apropie de bani.

De Redactia Observator la 25.06.2022, 10:26

Chris Brown, tatăl lui Clare, a decedat în luna ianuarie a acestui an şi i-a lăsat toată averea unicului său copil. Peste 8 milioane de dolari a reuşit să strângă bătrânul, doar că acesta a stipulat clar în testament că fata lui poate accesa banii doar dacă va avea un loc de muncă stabil şi va face voluntariat pentru a se implica în viaţa comunităţii din care face parte, notează news.com.au. Clare spune că aceste condiţii sunt absurde şi nu le va îndeplini niciodată.

Femeia a declarat că suferă de ADHD, o afecţiune ce nu i-ar permite să aibă un loc de muncă stabil. "Daţi-mi ce mi se cuvine de drept. Eu sufăr. Nu-mi mai cereţi să mă angajez pentru că asta nu se va întâmpla", a fost mesajul transmis de Clare celorlalţi membri ai familiei sale. Tânăra a încercat să muncească în trecut, dar a renunţat la job dând vina pe problemele de sănătate. Medicii care au consultat-o pe Clare de-a lungul timpului au ajuns la o concluzie comună: femeia este aptă din punct de vedere medical să desfăşoare orice fel de activitate. Tatăl lui Clare i-a acordat acesteia o "alocaţie" lunară de 500 de dolari, dar a renunţat să-i mai ofere aceşti bani după ce şi-a dat seama că fata nu vrea pur şi simplu să muncească.

Cât a trăit tatăl ei, Clare a stat într-o vilă luxoasă şi a avut parte de cea mai bună educaţie pe care statul australian o poate oferi. Acum, femeia s-a mutat cu chirie într-o suburbie a oraşului Sydney, acolo unde locuieşte alături de fiica ei de un an şi de soţia sa, Lauren. Soacra lui Clare vine cu o perspectivă nouă a poveştii: aceasta susţine că tânăra refuză cu încăpăţânare să-şi găsească un loc de muncă deoarece oamenii ar discrimina-o pentru că face parte din comunitatea LGBTQ. Clare Brown a declarat pentru presa australiană că va contesta testamentul şi va demonstra în instanţă că afecţiunea de care suferă chiar o împiedică să aibă un loc de muncă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O tânără de 26 de ani din Australia a moştenit o avere de peste 8 milioane de dolari de la tatăl ei. Motivul pentru care femeia trăieşte din ajutor social