Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără de 26 de ani s-a căsătorit cu un profesor de 53 de ani, cunoscut la facultate: "A fost dragoste la prima vedere"

O tânără de 26 de ani şi-a împărtăşit povestea de dragoste dintre ea şi un bărbat de 53 de ani, în încercarea de a demonstra din nou că „dragostea nu are vârstă”. Cei doi s-au cunoscut la o universitate din Morogoro, acolo unde bărbatul era profesor, iar ea studentă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.03.2022, 15:58

Mariam Trela, în vârstă de 26 de ani, l-a cunoscut pe Grzegorz Trela, în vârstă de 53 de ani, când era profesor de filozofie la universitatea din Morogoro, Tanzania, unde ea era studentă. Grzegorz, cu ochi albaştri, este originar din Polonia, a spus că a fost „dragoste la prima vedere” când a ieşit cu Mariam la o primă întâlnire, în mai 2017.

Cei doi au împreună un băieţel

În iulie 2018, cei doi s-au căsătorit și, mai târziu, în același an, Mariam l-a adus pe lume pe primul lor fiul, Ignacy, care este confundat adesea de oameni ca fiind nepotul lui Grzegorz.

Mariam, care locuiește în prezent în Bielsko-Biała, Polonia, împreună cu soțul și fiul ei, mărturiseşte că oamenii interpretează la prima vedere gradul de rudenie dintre ei, considerându-i tată şi fiică: „Destul de des oamenii îi spun soțului meu, despre fiul nostru că are «un nepot frumos». Probabil că i se întâmplă des asta din cauza părului său cărunt. Deci, probabil, când oamenii ne văd pe stradă se gândesc că suntem o mamă cu fiul ei şi un bunic. Și când află că sunt soția lui, pe de o parte – în special bărbații – îl invidiază pentru că sunt tânără şi atrăgătoare şi probabil bănuiesc că stau cu el pentru bani. Este amuzant, pentru că soțul meu nici măcar nu este bogat. Când eram studentă, l-am observat pe Grzegorz, care la acea vreme era lector, în timp ce se plimba printre clădiri. Era unul dintre puţinii europeni de la universitate şi se remarca prin culoarea pielii. La început, am crezut că este un duhovnic. Ne-am găsit pe Facebook și ne-am scris, nu știa că eu studiez la aceeași universitate în care lucra el. A crezut că sunt în cealaltă parte a Tanzaniei, când a aflat că sunt în Morogoro, mi-a propus să ne vedem şi aşa mi s-a prezentat. În acest sens, universitatea trebuie înțeleasă ca un loc care ne-a adus împreună, dar eu nu i-am fost niciodată studentă și nici nu am avut relații academice”, a povestit tânăra, potrivit Mirror

Pe acelaşi subiect

Reacţia rudelor când au aflat că cei doi au o relaţie amoroasă

Cei doi au vorbit deschis despre steoreotipurile cu care s-au confruntat din cauza diferenţei mari de vârstă (27 de ani), precum şi despre concepţiile greşite ale oamenilor în privinţa relaţiei interrasiale. Mariam, de asemenea profesoară în prezent, menţionează că a fost mereu considerată inferioară idn cauza culorii pielii sale: „În Tanzania, există unii care cred că stereotipul «alb este bogat». În Polonia ne confruntăm uneori cu prejudecăți pentru că nu sunt mulți oameni de culoare care locuiesc aici. Există destul de multe diferențe între noi, cum ar fi sexul, vârsta, religia, cultura, politica și experiențele de viață. Dar pe măsură ce anii trec, învățăm unul de la celălalt, iar acesta este poate cel mai fascinant lucru despre relația noastră. Continuăm să ne descoperim unul pe celălalt.”

După ce au făcut publică relaţia lor în faţa familiei şi prietenilor, moment despre care tânăra afirmă cu bucurie că totul s-ar petrecut cu multă înţelegere, ba chiar rudele acestora i-au acceptat şi le-au oferit sprijin şi iubire, Miriam a început să documenteze parcursul relaţiei lor pe reţelele de socializare – Instagram şi Youtube.

Am deschis canalul YouTube în principal cu fiul nostru în minte. Memoria este nesigură, copiii cresc repede, așa că am vrut să salvăm cât mai mult din viața noastră de zi cu zi pentru fiul nostru. Aproape toate comentariile pe care le primim sunt reacții pozitive ale oamenilor. Îl iubesc, el mă iubește și are grijă de mine și amândurora ne pasă foarte mult de fiul nostru. Dragostea noastră întâmpină dificultăți – mai ales diferențe culturale – dar le depășim învățând cu răbdare unul de la celălalt”, a conchis tânăra mamă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O tânără de 26 de ani s-a căsătorit cu un profesor de 53 de ani, cunoscut la facultate: "A fost dragoste la prima vedere"