Antena Meniu Search
x

Galerie foto Dragostea nu are vârstă. O tânără de 21 de ani şi-a găsit marea iubire în braţele unui bunic cu 33 de ani mai mare ca ea, în California. „I-am spus Roxanei că le vom arăta oamenilor cine suntem cu adevărat”

Dragostea nu are vârstă. O demonstrează şi un cuplu a cărui diferenţă de vârstă este de 33 de ani. Chiar şi fiicele bărbatului sunt mai mari decât actuala sa soţie.

de Monica Palade

la 06.10.2021, 10:31

Jonathan Eubanks era bunic când s-a îndrăgostit de Roxana, 21 de ani, pe care o cunoscuse la o petrecere. Acum perechea s-a căsătorit, iar cei doi îşi prezintă povestea lor de iubire online.

Bunicul spune şi că părinţii femeii iubite nu accepta diferenţa de 33 de ani şi că au lipsit de la nunta lor. Jonathan şi Roxana Eubanks, acum în vârstă de 57, respectiv 24 de ani, au spus da anul acesta. Dezvoltator de jocuri video, Jonathan are două fiice mai mari decât Roxana și chiar el este cu 10 ani mai mare decât mama soției sale. Însă în ciuda tututor acestor diferenţe, bărbatul recunoaşte că el şi soţia sa nu puteau fi mai fericiţi. „Nu putem ieşi nicăieri fără să întoarcem priviri. Ni se întâmplă oriunde. La început, o făcea pe Roxana să se simtă foarte neliniștită, în timp ce eu eram ca şi cum: „Lasa-i să se uite”. Acum se simte mai confortabilă ca niciodată, mai ales de când s-a căsătorit. Relația noastră s-a schimbat peste noapte după nuntă. A făcut-o să se simtă că acest lucru se întâmplă cu adevărat şi cred că era îngrijiorată că s-ar putea să nu mă însor cu ea şi va suferi o umilință nesfârșită din partea familiei ei”, a povestit bărbatul.

Iubirea nu face diferenţă de vârstă

Jonathan, care are şi trei nepoţi, a adăugat: „Situația cu părinții ei este încă rea. Nu au venit la nuntă și susţin că diferența de vârstă este o problemă. Dar asta a cimentat şi mai mult relaţia noastră”.

Pe acelaşi subiect

Cei doi s-au cunoscut acum trei ani la Pasadena, California, când Roxana avea doar 21 de ani. Divorţat, Jonathan s-a mutat în complexul ei de apartamente și a întâlnit-o la o petrecere la scurt timp după aceea. Amintindu-și de întâlnire, Jonathan a spus: „Primele mele impresii au fost că era foarte atrăgătoare, dar şi super inteligentă. Avea acea puritate, pe care am apreciat-o cu adevărat. Nu știam ce vârstă are, dar comportamentul ei a făcut-o să pară mult mai în vârstă decât credeam că este. În prima noapte, am ajuns să stăm și să vorbim până la două-trei dimineața și de atunci suntem împreună”.

Adorată de fetele bărbatului

Dar Jonathan a spus că, după două săptămâni a aflat cu adevărat ce vârstă are, de fapt, Roxana. Jonathan a adăugat: „M-a uimit că cineva de vârsta ei ar putea vorbi despre atâtea lucruri și să o facă cu competență. Am preferat mereu femeile mai în vârstă şi mai mature, chiar şi când eram de vârsta ei. În această privinţă ne asemănăm”. Roxana, care va deveni psiholog clinician în curând, s-a îndrăgostit rapid de Jonathan, el fiind şi prima ei relație serioasă. A fost foarte bine primită de familia bărbatului, în special de fiicele lui Jonathan, în vârstă de 33 de ani și 36.

„Roxana a fost prima persoană pe care ambele mele fiice au plăcut-o imediat. Au îndrăgit-o. Acum o numesc pe Roxana mama lor, ceea ce este hilar, iar ea le numește fiicele ei. Dar sunt mai mult ca nişte surori mai mari”.

Cei doi au spus da în luna iulie a acestui an și chiar intenționează să își întemeieze o familie împreună. Jonathan a adăugat: „Vrea cel puțin un copil și nu aș priva-o de asta. Şi mie mi-ar plăcea. Oamenii vor spune: Oh este prea bătrân și ce se va întâmpla când nu va mai putea merge, dar nu e problema mea. Am avut o viață împlinită și nu am avut o slujbă fizică la care să merg, lucrez pentru mine. Pot trăi o viață întreagă cu un copil acum din punct de vedere al calității. Nu am nicio problemă să fiu cel care să aibă grijă de copil în timp ce ea își construiește cariera și îşi începe viața, bucurându-se de toate lucrurile de care am beneficiat”.

Celebrii pe TikTok

Perechea își face publică relația pe TikTok sub numele TheBlendedGap. Au aproape 25.000 de urmăritori și vorbesc cu fanii despre diferenţa lor de vârstă. Jonathan a mărturisit că a pus o singură condiţie când a acceptat să se alăture TikTok. „Nu vom fi cuplul tipic cu diferenţa de vârstă în care un bătrân bogat are o soţie tânără şi frumoasă și toate videoclipurile sunt despre câți bani areși arată câte genţi de la Chanel posedă. I-am spus Roxanei dacă o vom face, vom fi reali și le vom arăta oamenilor cine suntem cu adevărat”.

Jonathan a explicat, de asemenea, de ce crede că relația sa este atât de puternică - în ciuda diferenței uriaşe de vârstă. El a spus: „Mulți oameni cred că relațiile funcționează atunci când sunt compatibile. Dar trebuie să definiți compatibilitatea, deoarece din punctul nostru de vedere nu suntem compatibili cu majoritatea standardelor. Dar pentru noi, diferențele noastre sunt cele care ne țin împreună, deoarece amândoi avem atât de multe de oferit. Nu aș fi făcut niciodată TikTok dacă nu era pentru ea”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Dragostea nu are vârstă. O tânără de 21 de ani şi-a găsit marea iubire în braţele unui bunic cu 33 de ani mai mare ca ea, în California. „I-am spus Roxanei că le vom arăta oamenilor cine suntem cu adevărat”