Antena Meniu Search
x

O profesoară de 43 de ani arată la fel ca fata ei de 19 ani. Toată lumea crede că sunt surori!

O americancă şi fiica ei creează confuzie pe Internet, după ce au postat mai multe fotografii! Deşi între cele două este o diferenţă de vârstă de 24 de ani, toată lumea crede că sunt surori.

de Redactia Observator

la 12.02.2020, 17:41

Vezi și

O americancă şi fiica ei creează confuzie pe Internet, după ce au postat mai multe fotografii! Deşi între cele două este o diferenţă de vârstă de 24 de ani, toată lumea crede că sunt surori.

Femeia susţine că are acest aspect tânăr pentru că a început să-şi îngrijească tenul încă de la 12 ani, are o viaţă sănătoasă şi nu bea alcool decât rareori.

Cele două arată aproape la fel. Trecerea timpului nu a afectat-o deloc pe Joleen Diaz, care - la 43 de ani - arată ca fiica sa de 19 ani. Între ele este o relaţie foarte apropiată. Merg împreună la evenimente sau se distrează şi dansează în maşină precum două prietene.

Toate momentele le imortalizează şi le postează pe reţelele de socializare. Şi foarte des primesc comentarii în care sunt descrise ca fiind surori.

Mama are câteva secrete pentru a menţine un fizic de invidiat. Joleen Diaz face sport aproape zilnic, are o alimentaţie echilibrată şi foarte rar consumă alcool. În fiecare zi are un ritual specific pentru îngrijirea tenului.

Foloseşte protecţie solară şi spune că face asta de când era copil. Cu toate acestea, femeia a rămas singură. Acum este dedicată în totalitate fiicei ei pe care o învaţă cum să se menţină tânără cât mai mult timp. 

Asta nu înseamnă că este singura sa preocupare în viaţă. Joleene este profesoară în învăţământul primar, activitate care îi ocupă destul timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » O profesoară de 43 de ani arată la fel ca fata ei de 19 ani. Toată lumea crede că sunt surori!