Antena Meniu Search
x

Foto O tânără luptă pentru viaţa ei după ce s-a infectat cu E.Coli la un târg de Crăciun, în UK. Antonia are doar 17 ani şi visează să ajungă actriţă

O tânără de 17 ani luptă pentru viața ei într-un spital din UK după ce a contractat E. coli la un târg de Crăciun, în urmă cu câteva săptămâni.

de Redactia Observator

la 28.12.2023, 18:47

O tânără luptă pentru viaţa ei după ce s-a infectat cu E.Coli la un târg de Crăciun, în UK. Antonia are doar 17 ani viseză să ajungă actriţă
O tânără luptă pentru viaţa ei după ce s-a infectat cu E.Coli la un târg de Crăciun, în UK. Antonia are doar 17 ani viseză să ajungă actriţă - GoFundMe

Antonia, în vârstă de 17 ani, se află de două săptămâni la terapie intensivă cu suspiciune de STEC-HUS, cauzată de E. coli O157. Infecția bacteriană provoacă dureri severe de stomac, diaree cu sânge și febră. În cazuri grave, poate duce la insuficiență renală și poate necesita tratament medical urgent, relatează The Sun.

Ar fi mâncat alimente contaminate la târg

Antonia, din Buckinghamshire, crede că a mâncat alimente contaminate cu bacteria la un eveniment festiv din Great Missenden. Se presupune că a suferit mai multe operații, inclusiv una pentru îndepărtarea unei părți a intestinului, dializă pentru insuficiență renală și o transfuzie de sânge.

Sora ei mai mare, Jemima Hay, a spus că a fost „norocoasă că este în viață” și a descris situația drept „un coșmar absolut care ne-a lăsat familia distrusă”. „Antonia a continuat să dea dovadă de determinare și forță uimitoare de-a lungul acestui timp, în ciuda stresului imens, durerii și traumei - toate combinate cu o fobie extremă a injecțiilor. Este cea mai tânără persoană care a fost internată vreodată în secția de terapie intensivă în care se află în prezent. Oricine a cunoscut-o pe Antonia va ști că ea este cea mai bună, grijulie, deschisă persoană și luminează orice cameră în care intră. În ciuda faptului că a trecut prin cea mai grea perioadă din viața ei, tot ce i-a păsat este cum se simt toți ceilalți, încercând în continuare să-i facă pe toţi să râdă”, a scris sora ei pe pagina de GoFundMe.

Pe acelaşi subiect

Rinichii fetei ar putea ceda în orice moment 

Antoniei i s-a permis să petreacă ziua de Crăciun acasă, dar s-a întors în secție pe 26 decembrie pentru a continua tratamentul. Ea continuă să „lupte pentru viața ei”, a spus tatăl ei Steve pe Facebook. Familia se teme că rinichii ei vor eşua şi îi vor strica șansele de a deveni actriță. „Se simte ca și cum visele i-au fost smulse, deoarece studiile ei la cursul ei de arte spectacolului vor fi grav afectate”, a spus sora ei.

Familie cer donații pentru viitorul Antoniei care să acopere costurile în timp ce părinții lor sunt șomeri. E. coli este un tip de bacterie care trăiește în mod normal în intestine. Majoritatea formelor sunt inofensive, dar câteva tulpini pot duce la efecte secundare severe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O tânără luptă pentru viaţa ei după ce s-a infectat cu E.Coli la un târg de Crăciun, în UK. Antonia are doar 17 ani şi visează să ajungă actriţă