Meniu
Search
x

O tânără mamă, ucisă cu 20 de lovituri de cuţit de fostul iubit, a încercat cu disperare ''să reziste pentru copilul ei''. Australianul era extrem de gelos

O tânără mamă, care a fost ucisă în fața fiului ei de doi ani, făcuse apel la poliţie şi ceruse disperată ajutor cu doar câteva clipe înainte de a fi înjunghiată de 20 de ori. Mackenzie Anderson, în vârstă de 21 de ani, a fost găsită fără suflare. Tragedia a avut loc Mayfield, Newcastle, vineri, în jurul orei 22.40.  

De Redactia Observator la 29.03.2022, 10:05

Bărbatul de 22 de ani, acuzat că i-a provocat moartea tinerei, pe numele său Tyrone Thompson, ar fi fost găsit ''ghemuit deasupra corpului ei'', când poliția a răspuns la apel. Thompson a pătruns în casa ei încălcând un ordin de protecţie, ceea ce a determinat-o pe tânăra mamă să-l cheme poliţia. Între telefonul final și sosirea oamenilor legii, adică câteva minute mai târziu, femeia a fost înjunghiată de 20 de ori. 

Fiul ei de aproape doi ani a scăpat fără vreo rană. Polițiștii au fost devastați de scenele îngrozitoare. O sursă din poliție a declarat pentru Daily Mail Australia că mămica se agăța de viață când au sosit ofițerii: ''Ea încă respira. A pierdut lupta cu viața la câteva minute de la sosirea poliției și a fost declarată moartă la fața locului''.

O prietenă a spus că ''a rezistat să se asigure că copilul ei va fi bine''. ''El era lumea ei. Era o mamă grozavă și băiețelul acela a schimbat totul pentru ea.'' 

Tânăra suferea de depresie şi se lupta cu dependenţa

Cei doi fuseseră anterior într-o relație romantică, dar s-au despărțit la sfârșitul anului trecut. El nu era tatăl copilului ei. Potrivit Daily Telegraph, ei și-au petrecut ziua de vineri împreună, bând în casa ei din Crebert St. Se presupune că a părăsit proprietatea, dar s-a întors mai târziu în acea noapte, unde ar fi intrat în casa ei și ar fi înjunghiat-o de mai multe ori. Duminică după-amiază, el a fost acuzat oficial de crimă, că a intrat cu intenție în casă și că a încălcat un ordin de protecţie. Bărbatul urmează să fie judecat. 

Tânăra mamă era într-o relaţie nouă şi era plină de speranţă. Aceasta a petrecut ani de zile încercând să-și schimbe viața de dragul fiului ei, după ce a dezvoltat o dependență de metanfetamina când avea 16 ani. Ea se lupta cu depresia la momentul morții.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O tânără mamă, ucisă cu 20 de lovituri de cuţit de fostul iubit, a încercat cu disperare ''să reziste pentru copilul ei''. Australianul era extrem de gelos