Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Offf Doamne, ce păcat de tinerețea lui”. Alin, un tânăr de 20 de ani din Buzău, şi-a găsit sfârşitul într-un cumplit accident rutier în Germania

Tristeţe fără margini pentru o familie din Buzău. Alin, un tânăr de 20 de ani, a murit într-un cumplit accident rutier petrecut în Germania.

de Monica Palade

la 07.05.2022, 22:26

Românul din Gura Teghii, dar care era stabilit în Sachsenberg, Hessen, a derapat şi s-a răsturnat într-un şant, după ce a încercat să depăşească în mare viteză două vehicule din faţa sa, scrie buzau.net.

Românul a murit pe loc

Unul dintre vehicule încerca să facă o manevră de întoarcere, moment în care autoturismul condus de român l-a atins.

În urma impactului, Alin a murit pe loc. Medicii sosiți la fața locului nu mai putut face nimic pentru român decât să constate decesul. Din maşina sa, nu a mai rămas decât resturi împrăştiate la zeci de metri distanţă.

Vestea morţii sale i-a şocat pe apropiaţi care au postat mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare: "Dumnezeu să îl aibă în pază lui!", "Dumnezeu sa-l odihnească în pace! Ne va fi dor de tine, Alin", "Păcat, Dumnezeu sa l odihnească în pace!", "Oooffff Doamne,prea mulți tineri se grăbesc spre moarte! Dumnezeu să-l ierte!", "Condoleanțe familiei Dumnezeu să-l odihnească în împărăția cerurilor", "Viteza distruge multe familii! Dumnezeu să-l ierte!", "Ooo, doamne păcat mult prea devreme .Dumnezeu să-l ierte!", "Offf Doamne, ce păcat de tinerețea lui,se grăbesc prea tare la condus,nu se gândesc că drumul e fără întoarcere câteodată". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » „Offf Doamne, ce păcat de tinerețea lui”. Alin, un tânăr de 20 de ani din Buzău, şi-a găsit sfârşitul într-un cumplit accident rutier în Germania