Antena Meniu Search
x

Om vs. crocodil, luptă pe viaţă şi pe moarte. Atacat cu sălbăticie şi târât în apă, un australian a reuşit să scape din ghearele fiarei

Responsabilii cu protecţia faunei sălbatice din Australia caută în continuare un crocodil care a atacat în weekend un bărbat în extremitatea nordică a statului Queensland, relatează 1news.co.nz. Acesta a reuşit să scape din ghearele fiarei, deşi animalul l-a atacat cu sălbăticie şi a încercat să îşi ducă victima pe fundul apei.

de Redactia Observator

la 11.04.2023, 09:21

Om vs. crocodil, luptă pe viaţă şi pe moarte
Om vs. crocodil, luptă pe viaţă şi pe moarte - Profimedia

Rangerii din cadrul Parks and Wildlife Services din Queensland au continuat luni să caute reptila în largul zonei Archer Point, în apropiere de Cooktown. Incidentul a avut loc sâmbătă, cu puţin înainte de ora locală 13.00, când un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care practica pescuitul subacvatic, a fost atacat de un crocodil şi a suferit laceraţii la nivelul capului, umerilor şi picioarelor.

Luptă pe viaţă şi pe moarte

Victima fost transportată cu elicopterul la Spitalul din Cairns în stare stabilă. "L-a muşcat de trei ori şi l-a târât la fund, unde acesta a reuşit, potrivit spuselor sale, să-şi bage degetele în ochii crocodilului de mai multe ori şi să scape înainte de a înota spre ţărm", a declarat Valerie Noble, paramedic al serviciului aerian de ambulanţă din Queensland.

Atacul de sâmbătă este al treilea incident care implică crocodili în ultimele două luni, după ce un bărbat a fost muşcat de un crocodil marţea trecută la Newell Beach, iar un altul, de 37 de ani, a fost atacat în oraşul Bloomfield în februarie, relatează Agerpres. Crocodilul de 4,2 metri implicat în incidentul din Bloomfield a fost împuşcat şi ucis de către rangeri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Om vs. crocodil, luptă pe viaţă şi pe moarte. Atacat cu sălbăticie şi târât în apă, un australian a reuşit să scape din ghearele fiarei