Antena Meniu Search
x

"Omulețul nostru. A fost viața și sufletul familiei". Băiat de 10 ani, electrocutat mortal în camera de hotel, când era în vacanță cu familia în UK

Un băiețel de 10 ani a murit tragic, după ce s-a electrocutat într-o cameră de hotel din Anglia. Copilul era în vacanță cu familia și s-a stins la patru zile după incident.

de Redactia Observator

la 28.02.2024, 09:41

Băiat de 10 ani, electrocutat mortal în camera de hotel, când era în vacanță cu familia în UK
Băiat de 10 ani, electrocutat mortal în camera de hotel, când era în vacanță cu familia în UK - GoFundMe

Jack Piper-Sheach se afla în vacanță în orașul de pe litoral când a suferit un șoc electric intens la hotelul Tiffany. Copilul era foarte entuziasmat de timpul pe care urma să-l petreacă cu mama, mătușa și bunica lui, însă nu a mai apucat să se bucure de nimic, potrivit The Sun

Copilaș de 10 ani, electrocutat în vacanță cu familia

Jack, din Grimsby, Lincs, a fost găsit inconștient de familia lui în jurul orei 22:40 pe 3 septembrie anul trecut. O salvare a ajuns imediat la fața locului iar copilul a fost transportat de urgență la spital. Mama lui i-a stat la căpătâi timp de 4 zile, cu speranța că o minune îi va salva fiul. Din păcate, la patru zile după incident, inima lui a încetat să mai bată. 

Cauza morții lui Jack a fost o leziune hipoxică cerebrală din cauza stopului cardiac prelungit, cauzată de șocul primit când s-a electrocutat, a confirmat atunci un cadru medical. Hotelul a fost închis timp de câteva săptămâni după tragedie, dar de atunci a fost redeschis.

Într-un mesaj emoționant postat de mătușa băiatului, pe nume Katie, a spus că cel mic a fost „viața și sufletul familiei noastre” 

„Viața nepotului meu a fost luată din păcate după ce a fost electrocutat în timpul vacanței în Blackpool. Nu eram pregătiți, nu ne așteptam să pierdem omulețul nostru la doar 10 ani. Jack a fost viața și sufletul familiei noastre, râzând și chicotind mereu și punându-ne un zâmbet pe buze. Nu merita să fie luat atât de brusc de lângă noi", a scris mătușa lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Omulețul nostru. A fost viața și sufletul familiei". Băiat de 10 ani, electrocutat mortal în camera de hotel, când era în vacanță cu familia în UK