Antena Meniu Search
x

"Oriunde te-ai afla, ești într-un loc mai bun". Influenceriță de 25 de ani, moarte suspectă în Brazilia. Tânăra nu mai postase pe social media de luni bune

Moarte fără explicații în Brazilia. O influenceriță cunoscută, în vârstă de 25 de ani, a murit subit, după ce dispăruse de pe rețelele de socializare de câteva luni.

de Redactia Observator

la 25.10.2023, 17:07

Influenceriță de 25 de ani, moarte suspectă în Brazilia. Tânăra nu mai postase pe social media de luni bune
Influenceriță de 25 de ani, moarte suspectă în Brazilia. Tânăra nu mai postase pe social media de luni bune - Instagram / jurochx

Moartea Julianei Rocha, în vârstă de 25 de ani, a fost anunțată de familia tinerei. Nimeni nu știe ce a dus la tragedie, însă aceasta nu mai era activă pe rețele de socializare de mai bine de două luni, potrivit Mirror.

Cu profundă durere și tristețe, familia Julianei Rocha vă informează pe voi, publicul ei și pe cei care au iubit-o, că a murit”

Tânăra dispăruse de pe rețelele de socializare de luni bune

Tânăra era populară pe rețelele de socializare și avea aproape 200.000 de urmăritori pe Instagram. Pe TikTok, ea avea peste 250.000 de urmăritori care urmăreau tutorialele ei de machiaj. Fanii se întrebau de săptămâni întregi ce s-a întâmplat cu tânăra, după ce părea să fi dispărut de pe rețelele de socializare. Ultima postare de pe Instagram a fost pe 24 august, în timp ce ultimul ei videoclip de pe TikTok a fost postat pe 15 august.

Priscila Paulo, prietena Julianei, a vorbit și ea despre moartea prietenei sale și a declarat că este în stare de șoc.

 "Nu pot să cred că ai plecat, dar oriunde te-ai afla, ești într-un loc mai bun. Odihnește-te în pace, Ju", a scris ea pe rețelele de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Oriunde te-ai afla, ești într-un loc mai bun". Influenceriță de 25 de ani, moarte suspectă în Brazilia. Tânăra nu mai postase pe social media de luni bune