Antena Meniu Search
x

„Păcat, păcat, prea tânăr!” Șofer român de TIR, mort într-un cumplit accident în Franța. Costel a fost scos după oră din cabina strivită

Sfârșit dramatic pentru un șofer român de TIR. Bărbatul de 43 de ani a murit strivit în cabina camionului său, după ce a intrat în coliziune cu un alt TIR pe A29, la stația de taxare Quetteville, pe direcția Caen-Le Havre, Franța.

de Monica Palade

la 08.04.2022, 14:59

Accidentul a avut loc pe 5 aprilie, în jurul orei 18:30. Costel era din Botoșani și avea doar 43 de ani. Din primele informații, cele două TIR-uri erau pe cale să traverseze stația de taxare Quetteville, când a avut loc coliziunea. Camionul șoferului român, care transporta salate ambalate în vid, s-a izbit violent în spatele TIR-ului încărcat cu bușteni care era oprit la poarta stației de taxare.

A murit strivit în cabina TIR-ului

Șoferul celuilalt camion, în vârstă de 32 de ani, a scăpat nevătămat. Costel însă a murit pe loc, fiind scos din cabina strivită după aproape o oră.

Vestea morții sale i-a întristat pe cei care l-au cunoscut. Mesajele au curs pe rețelele de socializare, potrivit Botoșaneanul. „S-a stins un coleg, un șofer talentat, un bun prieten. Sincere condoleanțe familiei și prietenilor!”. ”Dumnezeu să-l ierte! Păcat a plecat prea devreme un om minunat”. ”Dumnezeu să te ierte, Costel, ai lăsat mare durere în urma ta, te vom purta mereu în sufletele noastre, condoleanțe”. ”Sincere condoleanțe! Păcat, păcat, prea tânăr! Dumnezeu să-l ierte!”. ”Dumnezeu să-l ierte, am fost coleg cu el pe Belgia, un om cu un caracter frumos, un om de toată omenia! Sincere condoleanțe! Așa este această meserie, pleci de acasă, dar înapoi nu știi cum vii!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Permisul auto, valabil 15 ani în loc de 10. Sunteţi de acord cu proiectul?

Observator » Mapamond » „Păcat, păcat, prea tânăr!” Șofer român de TIR, mort într-un cumplit accident în Franța. Costel a fost scos după oră din cabina strivită