Antena Meniu Search
x

Foto Până când moartea ne va despărţi. Doi bătrânei au murit ţinându-se de mână la câteva secunde distanţă, într-un spital din SUA

Un cuplu nevaccinat din New Hampshire, care era căsătorit de 44 de ani, a murit de mână din cauza COVID, în spital, în timp ce familia lor stătea lângă ei purtând echipamente de protecție din cap până în picioare.

de Redactia Observator

la 08.01.2022, 17:34

Doi bătrânei au murit ţinându-se de mână la câteva secunde distanţă, într-un spital din SUA
Doi bătrânei au murit ţinându-se de mână la câteva secunde distanţă, într-un spital din SUA - Melissa Noke; GoFundMe

William și Carol Stewart, în vârstă de 73 și 69 de ani, din Salem, au murit fiecare la câteva secunde unul de celălalt pe 30 decembrie, în timp ce se țineau de mână. Una dintre fiicele lor, Melissa Noke, a declarat pentru WMUR că întreaga lor familie de opt a fost recent testată pozitiv.

Carol era conectată la aparate deja de două săptămâni în momentul morții lor, în timp ce William, care suferea de insuficiență pulmonară și renală spre sfârșitul vieții, a fost de asemenea conectat cu opt zile înainte, notează Daily Mail

''De îndată ce și-au atins mâinile, tata şi-a dat ultima suflare, iar câteva secunde mai târziu, şi mama. Erau fericiți să fie unul lângă celălalt'', a spus fiica acestora. 

Cei dragi au venit să îi vadă pentru ultima dată

Familia a încercat să-și viziteze părinții, care se aflau în secția de terapie intensivă la Parkland Medical Center, dar nu a reușit să facă acest lucru înainte de 30 decembrie. William și Carol au fost duși lângă familie, rudele adunându-se într-o cameră.

''Am pus ambele paturi unul lângă altul, punând mâna mamei mele în mâna tatălui meu'', a spus Noke. Fiica a declarat că părinții ei nu au fost vaccinați, înainte de a sublinia importanța vaccinării înainte de a fi prea târziu. Ea a adăugat că familia ei a fost în cele din urmă uşurată că părinţii lor nu mai suferă. ''Au fost adevărata definiție a sufletelor pereche. Tot ce au făcut, au făcut împreună. Se ridicau și dansau doar împreună, tata îi cânta mamei. De fiecare dată când venea acasă de la serviciu, spunea: Iubito, sunt acasă. Erau drăguți împreună. Erau cu adevărat drăguți''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Până când moartea ne va despărţi. Doi bătrânei au murit ţinându-se de mână la câteva secunde distanţă, într-un spital din SUA