Antena Meniu Search
x

Galerie foto Momentul șocant în care un străin smulge un copil din cărucior, într-un supermarket, cât timp mama era întoarsă cu spatele

Imaginile de pe camerele de luat vederi au surprins momentul în care un muncitor al unui supermarket a smuls un bebeluș dintr-un cărucior, în timp ce mama acestuia era întoarsă cu spatele.

de Maria Dogaru

la 25.08.2022, 17:19

Imaginile tulburătoare arată cum un bărbat care poartă un șorț de măcelar ia cu calm copilul de opt luni și pleacă cu el. În cel mai rău coșmar al fiecărui părinte, mama se întoarce și,în panică, își dă seama că bebelușul ei a dispărut, potrivit The Sun.

Bărbatul i-a spus mamei că a fost o glumă și că îl amuză ceea ce s-a întâmplat

Mama și-a așezat fiica, care purta un costum alb, în ​​siguranță, în scaunul pentru copil al căruciorului. Angajatul dezlănțuit, care lucra ca asistent de măcelar, a puns copilul peste umăr și s-a îndepărtat de mama distrasă, care era aplecată pentru a lua un produs.

Bărbatul a încercat să se ascundă în spatele unui culoar de cumpărături, dar mama l-a confruntat imediat cum a observat că bebelușul lipsește. Imaginile șocante au fost luate de pe camerele de securitate ale unui supermarket din Johannesburg, Africa de Sud. 

Pe acelaşi subiect

O aveam în brațe și când am ajuns la secția de carne am pus-o în cărucior pentru a-mi elibera mâinile și m-am aplecat pentru a lua produsul pe care-l doream. Într-o clipă, un străin a venit și mi-a luat copilul din căruț. L-am întrebat ce face cu copilul me în brațe și mi-a spus că este o glumă și că i s-a părut amuzant. A spus că a trecut pe lângă noi și că fetița mea avea mâinile ridicate, așa că a luat-o și continua să râdă. Nu atingi un copil, nu iie un copil așa. Mi-a spus că voia să o ia cu el. Ce avea de gând să facă copilul meu?”, a declarat în stare de șoc mama micuței, Danielle Wolff.

Angajatul a fost arestat, imediat după fapta comisă

Danielle l-a sunat pe soțul ei Bradley, care s-a grăbit să ajungă la supermarket și, după ce cuplul a revizuit filmările, au raportat poliției cazul de tentativă de furt al copilului. Serviciul de Poliție din Africa de Sud a fost chemat și l-a arestat pe membrul personalului.

Am furnizat poliției filmările, iar conducerea cooperează pe deplin cu autoritățile în ancheta lor. Suntem extrem de ușurați că un caz raportat de furt al unui copil a fost dejucat duminică și putem confirma că am decis imediat să suspendăm un membru al personalului. Vom lua măsuri suplimentare pe baza rezultatelor anchetei în curs. Magazinul nostru adoptă o abordare cu toleranță zero față de criminalitate și va asigura cele mai puternice consecințe posibile celor care comit infracțiuni în magazinele noastre pentru a asigura siguranța clienților”, a declarat un purtător de cuvânt al supermarket-ului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Momentul șocant în care un străin smulge un copil din cărucior, într-un supermarket, cât timp mama era întoarsă cu spatele