Antena Meniu Search
x

Video Paștele catolic, sărbătorit extravagant de vedete. Victoria și David Beckham, pe yachtul de 16 milioane £. Cum a petrecut Nadia Comăneci

Vedetele au sărbătorit extravagant Paştele catolic. Victoria Beckham şi-a pus urechi de iepuraş şi a petrecut pe un yaht luxos, iar Paris Hilton a topit reţelele sociale. Nadia Comăneci a celebrat sobru şi a păstrat tradiţiile româneşti, chiar dacă stă de peste 40 de ani în Statele Unite.

de Redactia Observator

la 01.04.2024, 21:09

Vezi și

Nadia Comăneci nu a uitat să le ureze sărbători luminoase fanilor ei de pe socialmedia. De pe masa campioanei nu au lipsit cozonacul şi pasca.

Nadia Comăneci: Să fiţi alături de oamenii pe care îi iubiţi, să fiţi sănătoşi, buni, respectuoşi şi fericiţi. Paşte Fericit!

Cum au petrecut vedetele Paștele catolic

Mult mai neobişnuit, familia Beckham a sărbătorit Paştele pe noul yacht al familiei, care a costat 16 milioane de lire sterline. Victoria s-a deghizat în iepuraş şi a postat fotografii pentru fani.

A fost sărbătoare mare şi în casa lui Will Smith. A invitat la masa de Paşte cel puţin 20 de rude, inclusiv pe fosta soţie Jada Pinkett Smith și pe copii. Drept dovadă, a postat şi un selfie cu toată lumea.

La New York, sute de oameni au participat la parada anuală de pe Fifth Avenue, din Manhattan, îmbrăcaţi în cele mai ciudate şi colorate costume, cu cele mai extravagante pălării pe cap. Procesiunea este o tradiţie veche de peste 150 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Paștele catolic, sărbătorit extravagant de vedete. Victoria și David Beckham, pe yachtul de 16 milioane £. Cum a petrecut Nadia Comăneci