Antena Meniu Search
x

Foto "Patricia, adevărata spărgătoare de inimi". Actualul şi fostul soţ ai unei femei din Argentina, colegi de salon după ce ambii au suferit un infarct

Întâmplare total neobișnuită în Argentina. Un bărbat care a suferit un atac de cord a avut parte de șocul vieții după ce a realizat că fostul partener al soției sale se afla în patul de spital lângă el, exact din același motiv.

de Redactia Observator

la 26.09.2023, 18:49

Actualul şi fostul soţ ai unei femei din Argentina, colegi de salon după ce ambii au suferit un infarct
Actualul şi fostul soţ ai unei femei din Argentina, colegi de salon după ce ambii au suferit un infarct - TikTok

Pacientul, pe nume Matias, se afla în spital după ce a suferit un atac de cord. Era alături de familie și de soția sa Patricia, când au văzut o față cunoscută. Fostul soț al Patriciei, pe nume Diego, fusese internat după ce a suferit un atac de cord. Improbabila “reuniune de familie” a avut loc la Spitalul Capilla din Argentina, după ce "rivalii în dragoste" au fost transportați de urgență la spital la doar patru zile distanță, potrivit Mirror.

Întâmplare neașteptată într-un spital din Argentina

O rudă a filmat momentul jenant și a explicat: "Ei bine, situația este următoarea. Matías, actualul soț al Patriciei, a avut un infarct vineri după-amiază. L-au adus la spitalul Capilla. Operație. Infarct, recuperat".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Bărbatul îndreaptă apoi camera departe de Matías și o direcționează către colegul său de cameră, care stătea în patul alăturat din salon. "Două zile mai târziu, cine sosește? Sosește Diego. Luni și Diego a avut un infarct", a continuat bărbatul. O voce masculină se aude de undeva și întreabă cine este Diego, iar bărbatul care filma a răspuns: „Diego este fostul soț al Patriciei, care acum împarte o cameră cu noul soț al Patriciei și Patricia”.

"Și ne înțelegem bine. Ne înțelegem bine", se aude Matias spunând amuzat de situație. Videoclipul a devenit viral de atunci pe rețelele de socializare. Toți au glumit pe seama Patriciei.

„Spun că o investighează pe Patricia”. „Patricia, adevărata spărgătoare de inimi”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Patricia, adevărata spărgătoare de inimi". Actualul şi fostul soţ ai unei femei din Argentina, colegi de salon după ce ambii au suferit un infarct