Antena Meniu Search
x

Patru persoane au ajuns la spital, după ce au fost mușcate de câini, în UK. O mamă și fiicele ei au trăit un șoc: "Sunt traumatizată"

O mamă, cele două fiice ale ei, dar și un bărbat din UK au fost duși de urgență la spital după ce au fost atacați de câini, la sfârșitul săptămânii trecute. Au primit îngrijiri medicale după ce au fost mușcați de doi patrupezi.

de Cristina Cruceru

la 08.02.2023, 14:56

Patru persoane au ajuns la spital, după ce au fost mușcate de câini, în UK
Patru persoane au ajuns la spital, după ce au fost mușcate de câini, în UK - Profimedia, Shutterstock

Patru persoane au ajuns pe patul de spital, în UK, după ce au fost mușcați de câini. Este vorba de o mamă, cele două fiice ale ei, care ieșiseră la plimbare cu husky-ul lor, dar și de un alt bărbat. La un moment dat, femeile s-au întâlnit cu doi bulldogi și stăpânul lor, pe malul mării din Redcar, Yorkshire, duminică, imediat după ora 15:00.

Marie Hay, mama celor două fete, a declarat, conform DailyMail, că ea și cele două fiice ale sale își plimbau husky-ul când, la un moment dat, au fost atacate de doi bulldogi. Poliția din Cleveland face cercetări pentru a stabili cum s-a întâmplat incidentul.

Un purtător de cuvânt al forțelor de ordine a declarat: Poliția a fost sesizată și chemată pe plaja din apropierea parcului de rulote din Redcar, duminică, 5 februarie, imediat după ora 15:00, pentru a raporta faptul că un câine husky a fost atacat de două animale de companie, din rasa bulldog.

Câinele femeii are nevoie de tratament

"Un câine a primit tratament veterinar, iar un bărbat și trei femei au mers la spital pentru îngrijiri medicale, în principal pentru răni la mâini". Marie a spus că patrupedul ei, Naevia, are nevoie de un tratament, care ar putea costa 14.000 de lire sterline: Un alt câine a venit și mi-a mirosit câinele, apoi a pornit o mică încăierare. A sărit pe ea și a mușcat-o de față și nu i-a mai dat drumul. Nu aveau hamuri sau lese, nimic. Așa că nu aveam cum să îi apucăm ca să îi dăm jos.

Atât Marie, cât și fiica ei de 20 de ani, Jessica, au primit antibiotice și o injecție antitetanos pentru rănile provocate, în urma mușcăturilor. Marie spune că este "șocată și traumatizată" de acest incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » Patru persoane au ajuns la spital, după ce au fost mușcate de câini, în UK. O mamă și fiicele ei au trăit un șoc: "Sunt traumatizată"