Antena Meniu Search
x

Video Pedeapsa primită de o femeie după ce i-a aruncat unei angajate de la un fast food mâncare fierbinte în faţă, în Ohio

Nemulţumită de mâncarea primită la un restaurant Chipotle din Ohio, o femeie i-a aruncat bolul fierbinte în faţă unei angajate. Drept pedeapsă, a primit o lună de închisoare şi două luni de muncă la un fast food, ca să reuşească să înţeleagă mai bine felul în care s-a simţit cea care a servit-o.

de Redactia Observator

la 12.12.2023, 17:13

Pedeapsa primită de o femeie după ce i-a aruncat unei angajate de la un fast food mâncare fierbinte în faţă, în Ohio
Pedeapsa primită de o femeie după ce i-a aruncat unei angajate de la un fast food mâncare fierbinte în faţă, în Ohio - TikTok

Videoclipul cu femeia care îi aruncă în faţă unei angajate mâncarea primită la Chipotle a devenit viral pe internet. Rosemary Hayne, nemulţumită de porţia primită, i-a aruncat bolul fierbinte în faţă lui Emily Russell, angajată a fast food-ului, scrie CNN.

"Nu primeşti burrito-ul cum vrei şi aşa reacţionezi?"

În cadrul procesului care a urmat după gestul scandalos, femeia a pledat vinovată, având de ales între o pedeapsă de trei luni în închisoare şi o lună în închisoare, plus două luni de muncă într-un restaurant fast food.

"Vrei să te pui în pielea ei pentru două luni şi să înveţi cum ar trebui să tratezi angajaţii sau vrei să-ţi ispăşeşti pedeapsa în închisoare?", a întrebat-o judecătorul în timpul procesului.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rosemary Hayne a ales să facă o lună de închisoare şi să muncească timp de două luni într-un fast food. Pe lângă pedeapsa primită, femeia va fi nevoită să plătească o taxă de 250 de dolari. După finalizarea procesului, judecătorul a declarat că nu e sigur dacă femeia regretă gestul făcut, susţinând că încă se plângea despre cât de proastă a fost mâncarea primită la Chipotle.

"Nu primeşti burrito-ul cum vrei şi aşa reacţionezi?". Judecătorul a sugerat că nu va fi foarte încântată de mâncarea pe care o va primi în închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Pedeapsa primită de o femeie după ce i-a aruncat unei angajate de la un fast food mâncare fierbinte în faţă, în Ohio