Antena Meniu Search
x

Galerie foto Pensionarul care și-a ucis din dragoste soția bolnavă de cancer a mers pentru prima dată la mormântul ei, după eliberare: "A ajuns să o vadă"

Bărbatul care a fost eliberat, după ce a stat în spatele gratiilor pentru că și-a ucis soția bolnavă de cancer în fază terminală, a mers pentru prima dată la mormântul acesteia. Aflat în detenţie din decembrie 2021, David Hunter, în vârstă de 75 de ani, a părăsit tribunalul liber, instanţa ţinând cont de conduita sa bună din timpul celor 19 luni pe care le-a petrecut după gratii. 

de Redactia Observator

la 01.08.2023, 16:35

La 19 luni după ce a pus capăt suferinței îndelungate a soției sale, bolnavă de cancer în fază terminală, David Hunter a vizitat în sfârșit mormântul iubitei sale din copilărie, Janice. Mergând încet în cimitir și ținând în brațe un buchet de flori pentru dragostea vieții sale, David, în vârstă de 75 de ani, a căutat cu mare atenție crucea pe care apărea numele femeii pe care a iubit-o din toată inima, relatează Mirror.

Este prima dată când David a putut să-i viziteze mormântul. După ce i-a găsit locul de veci, a mers acolo, s-a așezat în genunchi și a plecat capul și a citit mesajul care era gravat pe cruce.

Janice Lesley Hunter. Iubita soție a lui David, iubita mamă a lui Lesley. 'Odihnă veșnică, dragă"

Fiica celor doi, Lesley, în vârstă de 50 de ani, care nu poate călători din cauza unei boli pe care o are, a declarat pentru Mirror din Marea Britanie: 

Sunt atât de bucuroasă că a ajuns să meargă să o vadă pe mama mea și să se reîntâlnească cu ea. Totul este copleșitor, m-am culcat în lacrimi aseară. Cred că acum avem nevoie doar de câteva săptămâni pentru a ne obișnui cu faptul că această povară a lui în închisoare s-a sfârșit”, a declarat Lesley.

David a fost eliberat ieri, după ce a ispășit 19 luni în închisoarea din Nicosia. David a fost condamnat la doi ani de închisoare, dar ținând cont de timpul executat și de buna purtare, a fost eliberat luni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Pensionarul care și-a ucis din dragoste soția bolnavă de cancer a mers pentru prima dată la mormântul ei, după eliberare: "A ajuns să o vadă"