Antena Meniu Search
x

"Pentru tăticul meu". Bilețelul sfâșietor făcut de o fetiță de 5 ani pentru tatăl ei. Micuța din SUA a murit într-un accident și nu a mai apucat să i-l dea

Cel mai negru coșmar al părinților. O fetiță de doar cinci ani a murit într-un accident tragic, în timp ce mergea în vizită la bunicii ei. Durerea a fost și mai mare după ce părinții au mers să-i ia lucrurile și, printre acestea, au găsit un bilețel cu totul special, făcut de micuță pentru tatăl ei.

de Redactia Observator

la 25.08.2023, 08:44

Pe o simplă bucată de hârie, care acum înseamnă totul, zăcea un scris dezordonat. Scris de o mână de copil, bilețelul era adresată „tăticului meu”. Micuța voia să-i facă o surpriză tatălui, însă nu a mai apucat să i-l înmâneze personal. O minune a făcut totuși ca bucata de hârtie să ajungă la destinatar, relatează Mirror.

"Mi-e atât de dor de tine. Când te voi vedea, voi fi atât de fericită! Te iubesc! Cu dragoste, Birdie!!!", scria pe bilețel.

Părinții, împietriți de durere

Birdie, în vârstă de 5 ani, din Pordtland, își vizita bunicii din Ohio, când o mașină s-a izbit de vehiculul lor. Fratele lui Birdie se afla și el în mașină în momentul accidentului. Următoarele săptămâni trebuiau să fie o perioadă de sărbătoare, asta pentru că se apropia ziua de naștere a micuței Birdie, odată cu începerea clasei I. În schimb, părinții plănuiesc acum o înmormântare.

„Familia noastră a pierdut-o pe fetița noastră frumoasă într-un accident tragic. În timpul ultimei călătorii din vară, a fost lovită cu o mașină și a murit pe drum spre spital. Așteapta cu nerăbdare tortul de ziua ei și să înceapă clasa întâi. Are doi frați mai mari cărora le va fi dor de ea pentru totdeauna și dintre care unul trebuie să trăiască cu trauma de a fi văzut cum sa întâmplat”, au declarat părinții copilei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Pentru tăticul meu". Bilețelul sfâșietor făcut de o fetiță de 5 ani pentru tatăl ei. Micuța din SUA a murit într-un accident și nu a mai apucat să i-l dea