Antena Meniu Search
x

Ploaie de gloanţe, în faţa unei facultăţi din Spania. Autorul atacului armat, un tânăr de 21 de ani: ”Vreau să fac rău universităţii”

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost arestat după ce a tras peste zece focuri de armă, cu o puşcă de vânătoare, într-o universitate din nordul Spaniei. Potrivit poliţiei, nimeni nu a fost rănit.

de Redactia Observator

la 14.10.2021, 13:27

Un tânăr a fost arestat după ce a tras focuri de armă, cu o puşcă de vânătoare, într-o universitate din nordul Spaniei
Un tânăr a fost arestat după ce a tras focuri de armă, cu o puşcă de vânătoare, într-o universitate din nordul Spaniei - Profimedia (scop ilustrativ)

Un bărbat înarmat cu o puşcă de vânătoare a pătruns miercuri seara, cu puţin înainte de ora locală 19:00 (20:00, ora României), în campusul Facultăţii de Ştiinţe şi Tehnologie, în oraşul Leioa din Ţara Bascilor, Spania, relatează AFP, potrivit news.ro

Atac armat la o universitate din Spania: niciun rănit

”A tras de vreo zece ori sau mai mult” în faţa facultăţii, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei basce. ”Bărbatul a fost arestat”, a anunţat ea, fără să precizeze identitatea suspectului şi nici dacă este student la această universitate. ”Nu s-a înregistrat niciun rănit”, a anunţat într-un mesaj postat pe Twitter poliţia bască, precizând că a desfăşurat ”un important dispozitiv de poliţie pentru a asigura securitatea tuturor studenţilor, profesorilor şi (altor) membri ai personalului”.

Cotidianul El Pais scrie că autorul atacului armat i-a spus unei îngrijitoare: ”Nu doresc să rănesc pe nimeni. Vreau să fac rău universităţii”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Ploaie de gloanţe, în faţa unei facultăţi din Spania. Autorul atacului armat, un tânăr de 21 de ani: ”Vreau să fac rău universităţii”