Antena Meniu Search
x

Un "peşte" îşi tatua fetele racolate cu un cod de bare ca să nu uite că sunt o marfă. Aflat în Penitenciarul Rahova, bărbatul a cerut întreruperea pedepsei

Mai multe tinere au trăit clipe de coşmar, după ce au fost racolate şi obligate să se prostitueze în Spania. Traficanții de carne vie erau împărțiți în doua clanuri,conduse de Iancu Tudorache și nepotul său, Iulian, care își desfășurau activitatea în zona Marconi din Madrid, și în Montera.

de Monica Palade

la 12.10.2021, 17:11

Un peşte îşi tatua fetele racolate cu un cod de bare ca să nu uite că sunt o marfă. Aflat în Penitenciarul Rahova, bărbatul a cerut întreruperea pedepsei - Shutterstock

Femeile erau torturate, bătute, legate de calorifer și arse cu fierul de călcat şi tatuate cu coduri de bare că să ştie că sunt doar o marfă.

Adevărul a ieşit la iveală în 2012, după ce una dintre fete a reuşit să scape şi a povestit calvarul prin care a trecut în toţi aceşti ani. Iancu Tudorache a fost condamnat în 2015.

Îşi tatua fetele cu cod de bare ca să ştie că sunt o marfă

Aflat acum în Penitenciarul Rahova, unde e încarcerat pentru proxenetism, bărbatul a cerut întreruperea pedepsei. S-a răzgândit însă şi şi-a retras cererea, potrivit replicaonline.

”Ia act de retragerea cererii de întrerupere a pedepsei formulate de către petentul-condamnat Tudorache Iancu (---), încarcerat la Penitenciarul Bucureşti – Rahova, pentru executarea unei pedepse privative de libertate. În temeiul art. 272 din Codul de procedură penală, dispune plata sumei de 313 lei din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Constanţa, reprezentând onorariul cuvenit avocatului Roşu Silviu-Dragoş, desemnat din oficiu pentru asistenţa judiciară a petentului-condamnat Tudorache Iancu”, potrivit minutei judecătorești a Tribunalului Constanța din 11 octombrie 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un "peşte" îşi tatua fetele racolate cu un cod de bare ca să nu uite că sunt o marfă. Aflat în Penitenciarul Rahova, bărbatul a cerut întreruperea pedepsei