Antena Meniu Search
x

Polițist în stare critică, după ce a fost împușcat pe un teren de fotbal, în Irlanda de Nord. Bărbatul era în timpul liber și antrena mai mulți tineri

Un polițist din Irlanda de Nord, care nu se afla în timpul serviciului, este în stare critică la spital, după ce a fost împușcat într-un complex sportiv din Omagh, County Tyrone.

de Redactia Observator

la 23.02.2023, 08:37

Bărbatul era în timpul liber și antrena mai mulți tineri
Polițist în stare critică, după ce a fost împușcat pe un teren de fotbal, în Irlanda de Nord - Shutterstock

Federația de Poliție pentru Irlanda de Nord a declarat că au fost implicați doi bărbați înarmați și el a fost împușcat în timp ce antrena mai mulți tineri care jucau fotbal. Șeful poliției din Irlanda de Nord, Simon Byrne, a spus că este șocat de cele întâmplate, potrivit BBC.

„Îi vom căuta fără încetare pe cei responsabili”, a scris el pe Twitter. Victima este tratată la Spitalul Altnagelvin din Londonderry.

Polițistul este în stare critică

Polițiștii legiști efectuează o examinare a terenului unității sportive în care a fost împușcat ofițerul aflat în afara serviciului. Complexul a fost închis, iar ancheta este în curs de desfășurare. Secretarul Irlandei de Nord, Chris Heaton-Harris, a spus că „cei responsabili pentru o asemenea crimă trebuie aduși în fața justiției”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ministrul irlandez pentru Afaceri Externe, Micheál Martin, s-a declarat „șocat și îngrozit” de evenimente. Federația de Poliție pentru Irlanda de Nord a declarat că „a condamnat acest act îngrozitor și barbar de violență asupra unui ofițer în afara serviciului”. „Gândurile noastre sunt la colegul nostru și la familia lui. Acești oameni înarmați nu oferă nimic societății. Oricine are informații ar trebui să iasă în față”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Polițist în stare critică, după ce a fost împușcat pe un teren de fotbal, în Irlanda de Nord. Bărbatul era în timpul liber și antrena mai mulți tineri