Antena Meniu Search
x

Foto Porsche rămas pe jumătate în aer, după ce şoferul a calculat greşit parcarea. Bărbatul venise la plajă, în UK

Un şofer a devenit ţinta glumelor pe internet după ce şi-a parcat maşina mult mai aproape de plajă decât intenţionase. Bolidul Porsche a rămas cu roţile din faţă "levitând" deasupra nisipului, dar cu partea din spate pe asfalt, în parcare.

de Redactia Observator

la 05.04.2024, 16:22

masina porsche parcata pe plaja
- Mirror

Vremea bună şi-a făcut deja prezenţa simţită în Marea Britanie, iar oamenii s-au îngrămădit pe plaje, la plimbare. Însă pentru un şofer, "aventura" s-a terminat... în parcare. Potrivit Mirror, poza cu maşina bărbatului, un bolid Porsche, a fost făcută în Cornwall, în dreptul plajei Trevone.

Maşina a rămas pe jumătate în aer

Şoferul pare că a înaintat puţin prea mult cu maşina în parcare, până ce a ajuns direct pe plaja aflată la un nivel mai jos. Astfel, bolidul a rămas atârnat cu botul în jos, aproape înfipt în nisip. "Cred că niciun localnic nu ar face aşa ceva", a comentat cel care a trimis poza.

Martorul spune că incidentul s-a petrecut joi, în jurul orei locale 14:00. Mai mulţi oameni, strânşi în zona cu pricina, făcuseră deja poze maşinii. "Şoferul nu era prezent, dar mai târziu a fost văzut un echipaj cu platformă care venise să ridice bolidul", a transmis Cornwall Live.

Se pare că localnicii sunt obişnuiţi însă cu astfel de situaţii. "Se întâmplă o dată pe săptămână când vin turiştii", a precizat un bărbat care dă vina pe oamenii care nu citesc semnele de circulaţie şi nu sunt atenţi la drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Porsche rămas pe jumătate în aer, după ce şoferul a calculat greşit parcarea. Bărbatul venise la plajă, în UK