Antena Meniu Search
x

Prăbuşire în gol, de la etajul 4, în timp ce dormea. O femeie somnambulă a scăpat cu viaţă ca prin minune, după ce a căzut de la fereastră, în Scoţia

O femeie povesteşte că, somnambulă fiind, a căzut de la fereastra unui apartament de la etajul 4 al clădirii unde dormea. Aceasta a scăpat miraculos, cu o entorsă şi câteva zgârieturi, însă are atacuri de panică şi se teme să mai adoarmă.

de Redactia Observator

la 23.10.2021, 12:35

O femeie somnambulă a scăpat cu viaţă ca prin minune, după ce a căzut de la etajul 4, în Scoţia
O femeie somnambulă a scăpat cu viaţă ca prin minune, după ce a căzut de la etajul 4, în Scoţia - The Sun

Lou Mitchell, o femeie în vârstă de 40 de ani din Scoţia, s-a prăbuşit de la fereastra apartamentului unui prieten, dar nu s-a zdrobit de asfalt. Căderea i-a fost oprită două etaje mai jos, de o anexă metalică a clădirii, de unde a fost salvată de pompieri. Aceasta a ajuns la spital cu ambulanţa, iar medicii au declarat-o norocoasă: a scăpat doar cu o entorsă şi câteva cicatrici pe frunte.

A adormit în pat, dar s-a trezit în exteriorul clădirii, plină de sânge

Femeia a povestit pentru The Sun că a căzut de la fereastră în timp ce dormea, aceasta fiind somnambulă. "Am petrecut o noapte frumoasă, apoi am adormit şi următorul lucru pe care mi-a amintesc este că ţipam, prăbuşită pe acoperişul clădirii", spune ea. "Aveam dureri mari şi mult sânge pe cap, îmi e neclar ce s-a întâmplat. Eram îngrozită, nu puteam să-mi dau seama ce s-a petrecut". Deşi în adolescenţă i se mai întâmplase să meargă în somn, Lou a mărturisit că nu a mai păţit aşa ceva în ultimii ani. "Mama spunea că obișnuiam să mă plimb prin casă şi să vorbesc singură. Mă simt extrem de norocoasă că sunt bine. Toată lumea crede că sunt foarte rezistentă, iar medicii și asistentele au zis că a fost un miracol”.

Incidentul a avut loc în jurul orei 5:00 dimineaţa, iar un trecător care se îndrepta spre centrul comercial non-stop din apropiere a fost alertat de strigătele femeii. Lou povesteşte că îi este teamă să mai adoarmă, îngrozită de gândul că şi-ar putea face rău în somn.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Prăbuşire în gol, de la etajul 4, în timp ce dormea. O femeie somnambulă a scăpat cu viaţă ca prin minune, după ce a căzut de la fereastră, în Scoţia