Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Procuror beat, surprins rătăcind complet dezbrăcat pe străzile orașului Swidnica, în Polonia

Un procuror polonez riscă să fie concediat, în urma apariției în mediul online a unor fotografii care-l înfățișează complet dezbrăcat, în timp ce cumpără alcool dintr-un magazin sau rătăcește pe străzile orașului Swidnica. 

de Veronica Micu

la 13.09.2021 , 19:46

Joi, bărbatul de 38 de ani, identificat de mass-media locale drept Maciej W., un respectat procuror din Swidnica, oraș aflat în sud-vestul Poloniei, a fost surprins hoinărind gol prin oraș, sub privirile stupefiate ale trecătorilor. 

Nefiind o priveliște cu care să se întâlnească în mod obișnuit, oamenii și-au scos telefoanele și l-au fotografiat, iar pozele au fost publicate pe internet.

Într-una dintre imagini, procurorul este văzut mergând spre casă, ținând în mâini o cutie cu patru beri. Două fotografii îl arată în timp ce cumpără alcool dintr-un magazin, apoi plătește produsele la casă.  

Articolul continuă după reclamă

Procuror beat, surprins rătăcind complet dezbrăcat pe străzile din orașului Swidnica, în Polonia

Daily Mail

Pe acelaşi subiect

În alte imagini, bărbatul rătăcește pe străzi și prin parc.

Procurorul a fost arestat pentru indecență publică

Într-un final, sesizați de martori, polițiștii l-au arestat pe procuror pentru indecență publică.

Potrivit Daily Mail, Maciej ar fi fost în vacanță la momentul incidentului, a declarat purtătorul de cuvânt al procuraturii, Tomasz Orepuk. 

Superiorii săi de la procuratură nu au dat încă o declarație oficială despre modul în care îl vor mustra pe Maciej, care a început să lucreze ca procuror în urmă cu zece ani și a fost numit procuror districtual în Swidnica în 2016.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Mapamond » Procuror beat, surprins rătăcind complet dezbrăcat pe străzile orașului Swidnica, în Polonia