Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat dezbrăcat, cu o sabie în mână, a semănat groază pe străzile din Târgoviște. Individul a atacat un autobuz

Un individ a semănat panică pe străzile din Târgovişte! A umblat dezbrăcat prin oraş, cu o sabie în mână şi a atacat un şofer de autobuz. În ciuda pericolului, bărbatul de la volanul mijlocului de transport în comun a dat dovadă de calm şi l-a ţinut de vorbă pe individul agresiv până la sosirea poliţiştilor.

de Redactia Observator

la 27.04.2021, 09:49

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Incidentul s-a petrecut într-o intersecţie aglomerată. Iar primele scene s-au derulat în oglinda retrovizoare. Şoferul autobuzului povesteşte că a văzut un bărbat, la bustul gol, care alerga pe stradă cu o sabie în mână. Individul era însoţit de un alt bărbat şi părea agitat. Nu a mai durat mult şi a sărit la atac, printre maşini. 

Şofer autobuz: M-am apropiat foarte încet de el, precaut. N-am ştiut intenţiile lui, că o să lovească autobuzul. S-a năpustit cu sabia în zona geamurilor. Printre care cel din dreptul meu, de la şofer, pe care m i l-a spart. 

Cu toate acestea, şoferul atacat a dat dovadă de stăpânire de sine. A tras autobuzul pe dreapta, a verificat starea călătorilor şi a sunat la 112. Iar, în timp ce îi aştepta pe poliţişti, spune că a încercat să-l convingă pe agresor cu vorba bună să stea pe loc. 

Şofer autobuz: Eu nu am pus mâna pe el, doar am stat verbal, am strigat după el ca să nu fugă, să vină să vadă faptele pe care le-a făcut. 

Reporter: Nu v-a fost teamă? Avea totuși o sabie. 

Șofer autobuz: În momentul acela nu am realizat pericolul în care se afla. A dat aceasta, la un moment dat, să vină după mine. În acel moment a apărut și un echipaj de poliție. 

Individul a fost săltat şi dus la audieri, iar apoi a fost internat la spital, la secţia de psihiatrie. Nicio persoană nu a fost rănită, iar poliţiştii fac acum cercetări într-un dosar penal, pentru distrugere, ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Individul mai este cercetat şi în alte dosare penale. În momentul atacului, trebuia să fie acasă, în arest la domiciliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat dezbrăcat, cu o sabie în mână, a semănat groază pe străzile din Târgoviște. Individul a atacat un autobuz