Antena Meniu Search
x

Profesoară de 29 de ani, arestată după ce s-a sărutat cu un elev de 17 ani în sala de clasă, în Florida. I-ar fi făcut avansuri tânărului săptămâni la rând

O profesoară de liceu din Florida a fost arestată după ce s-a sărutat cu un elev într-o sala de clasă. Femeia ar fi făcut diferite comentarii cu tentă sexuală la adresa adolescentului de 17 ani, săptămâni la rând.

de Redactia Observator

la 04.05.2023, 11:59

I-ar fi făcut avansuri tânărului săptămâni la rând
Profesoară de 29 de ani, arestată după ce s-a sărutat cu un elev de 17 ani în sala de clasă, în Florida - Sarasota County Jail

Michele Little, în vârstă de 29 de ani, din Sarasota, Florida, SUA, se confruntă cu acuzații grave. Tânăra este trasă la răspundere pentru că ar fi făcut avansuri unui elev de 17 ani, pe 17 aprilie. Gesturile deplasate ale tinerei, profesoară la un liceu militar din Sarasota, au ajuns în atenția autorităților după ce la urechile agenților au ajuns diferite zvonuri despre "idila" dintre ea și elevul său, potrivit Mirror.

Femeia a fost plasată în concediu administrativ, în timp ce elevul de 17 ani susține că profesoara l-a hărțuit sexual timp de săptămâni.

Elevul de 17 ani susține că profesoara l-a hărțuit sexual timp de săptămâni

La 17 aprilie 2023, studentul a spus că a mers la ora lui Little în timpul prânzului. Elevul a spus că profesoara a pus pe ușă un semn pe care scria ”testarea” atunci când a intrat, astfel încât să fie doar el acolo și să nu intre nimeni. Elevul a întrebat-o pe profesor ce face după școală în acea zi. Profesorul a spus că își face curățenia în casă, iar elevul a spus, într-un mod glumeț, că o poate ajuta dacă are nevoie de ajutor. Profesoara i-a spus că da, că ar dori ajutor”, a spus un oficial al poliției. 

Pe acelaşi subiect

Glumele lor nu au rămas însă la stadiul dintre un elev și un profesor, așa că după flirtul avut în clasă, cei doi s-au întâlnit după terminarea orelor, în același loc. 

Ca măsuri de precauție, femeia a tras jaluzelele de la ușă, iar elevul a deschis un computer pentru a părea că lucrează la ceva, în cazul în care cineva ar fi intrat peste ei. „Elevul a spus că era la computer și el profesoara „s-au sărutat” timp de 10-15 minute înainte ca elevul să părăsească sala de clasă”, a continuat polițistul. 

Profesoara a fost arestată sub o cauțiune de 10.000 de dolari, însă a fost eliberată ulterior. Nu a fost dezvăluit dacă a pledat în fața acuzațiilor, după ce s-a prezentat în instanță sâmbătă, 29 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Profesoară de 29 de ani, arestată după ce s-a sărutat cu un elev de 17 ani în sala de clasă, în Florida. I-ar fi făcut avansuri tânărului săptămâni la rând