Antena Meniu Search
x

Video "Am venit la liceu şi ne-am trezit cu poliţia". Elevul care a înjunghiat o profesoară la Liceul Ion Creangă din Capitală era retras şi liniştit

Incident grav într-unul din liceele de prestigiu din Capitală. O profesoară de japoneză a fost înjunghiată, fără niciun motiv, la începutul orei de japoneză de către un elev de clasa a X-a, de la Liceul Ion Creangă.

de Monica Palade

la 05.04.2023, 15:28

Vezi și

Băiatul nu era cunoscut ca fiind unul cu probleme sau agresiv, după cum spun chiar colegii săi.

"L-am mai văzut doar pe scară în liceu, nu ştiu cum îl cheamă. Am venit la liceu şi ne-am trezit cu poliţia. Nu avem detalii că nu îl cunoaştem pe băiat. Am venit la liceu şi ne-am trezit că e scandal", au declarat unii dintre colegii săi de liceu.

"Era retras. Profesoara este foarte iubită, este şi tânără, 26 de ani", a susţinut un alt elev de la Ion Creangă. 

Profesoara este în stare stabilă 

Pe acelaşi subiect

Copiii nu sunt verificaţi la intrare în şcoli, astfel încât pot intra în incintă cu orice. „Nu îi verifică. Ar fi normal, tot la televiziune am văzut. Părinţii au fost împotriva verificării pentru droguri. Dar pentru un cuţit, da, normal ar fi să fie verificaţi. Dar aici depinde de părinţi”, a susţinut o profesoară, care predă la Liceul Ion Creangă.

Din fericire, profesoara care a fost agresată este stabilă, conştientă, cooperantă, au declarat surse medicale pentru Agerpres. "Pacienta este stabilă, conştientă, cooperantă. Are o plagă superficială care necesită sutură. În acest moment este încă în investigaţii. Nu ştim dacă necesită internare", au afirmat sursele citate.

 Elevul se află în prezent în custodia polițiștilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Am venit la liceu şi ne-am trezit cu poliţia". Elevul care a înjunghiat o profesoară la Liceul Ion Creangă din Capitală era retras şi liniştit