Antena Meniu Search
x

Profesoară de 42 de ani, condamnată la închisoare, după ce întreţinut relaţii intime cu o elevă de 15 ani. Ororile aveau loc în casa ei din Anglia

O profespară britanică în vârstă de 42 de ani a fost condamnată la 27 de luni de închisoare pentru implicare în acte sexuale cu o elevă. Faptele au fost comise pe o perioadă de doi ani, până în 2019.

de Redactia Observator

la 01.04.2022, 16:01

Profesoară de 42 de ani, condamnată la închisoare
Profesoară de 42 de ani, condamnată la închisoare - Captură foto

Totul a ieşit la iveală în momentul în care profesoara nu a putut accepta că relaţia cu eleva s-a terminat, pentru că aceasta plecase să studieze la universitate. Fata i-a povestit medicului despre faptele profesoarei, iar de acolo poliţia a fost alertată şi s-a deschis o anchetă, scrie Daily Mail.

Nicola Park, în vârstă de 42 de ani, s-a angajat în acte sexuale cu eleva, în vârstă de 15 ani, timp de peste doi ani, între 2016 și 2019, înainte ca aceasta să înceapă să studieze la o  universitate în 2020.

Profesoara era divorţată în momentul în care eleva i-a cerut ajutorul pentru o problemă personală, iar ea a profitat şi a început să o întâlnească tot mai des. Cele două se vedeau frecvent la locuinţa profesoarei, iar dascălul obişnuia să o numească pe tânără „îngerul meu”.

Profesoaratrecută în registrul infractorilor sexuali

Pe acelaşi subiect

În urma demarării anchetei, casa profesoarei a fost percheziţionată. Ofiţerii au făcut o serie de descoperiri care întăresc faptul că cele două s-au întâlnit, inclusiv fotografii de „natura sexuală”. Ea a pledat vinovată la Tribunalul Sheriff din Glasgow pentru implicarea într-o relație sexuală cu eleva. 

Șeriful John McCormick i-a spus profesoarei în timpul audierilor: „Acest lucru nu a fost o rătăcire de moment în carieră. Acesta a fost un abuz de încredere al unui profesor către o tânără adolescentă, care a inclus săruturi, atingeri și angajarea în acte sexuale. I-ai fost profesor și tu ai fost văzută într-o poziție de responsabilitate și încredere. Asta este gravitatea infracțiunii, momentul în care s-a produs și rolul profesional ca profesor la școală, în opinia mea, nu există nicio alternativă la pedeapsa privativă de libertate”. 

Profesoara a fost, de asemenea, trecută în registrul infractorilor sexuali pentru următorii de 10 ani. Datele ei au fost transmise și autorităților, afirmând că este „nepotrivită să lucreze cu copiii”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Profesoară de 42 de ani, condamnată la închisoare, după ce întreţinut relaţii intime cu o elevă de 15 ani. Ororile aveau loc în casa ei din Anglia