Antena Meniu Search
x

O adolescentă ucraineană ar fi fost violată de doi bărbaţi pe o navă din Germania care găzduieşte refugiaţi

O refugiată ucraineană în vârstă de 18 ani ar fi fost violată în grup de doi bărbați aflați într-un hotel german aflat pe o navă, folosit pentru a găzdui oameni care fug din calea războiului declanşat de armata rusă.

de Redactia Observator

la 15.03.2022, 14:52

Cei doi bărbaţi aveau şi cetăţenie ucraineană
Cei doi bărbaţi aveau şi cetăţenie ucraineană - Profimedia

Femeia a fost agresată consecutiv de doi bărbați, în vârstă de 37 și 26 de ani, din Irak și Nigeria, care dețin și cetățenia ucraineană, scrie Daily Mail.

Poliția a demarat o anchetă cu privire la presupusa agresiune care a avut loc pe 6 martie și i-a arestat pe cei doi bărbați, care vor rămâne in spatele gratiilor, a confirmat luni procuratura din Düsseldorf. 

Pe lângă oaspeții plătitori, mai mult de 25 de refugiați stăteau pe navă la momentul presupusului incident, după ce au fugit de brutala invazie rusă a Ucrainei începută luna trecută.  De la începutul invaziei ruse din 24 februarie, peste trei milioane de oameni, inclusiv peste un milion de copii, au fugit din Ucraina către alte state din Europa, potrivit ONU. 

Război în Ucraina, ziua 20

Aproape în totalitate femeile și copiii reprezintă numărul celor care fug peste granițele Ucrainei, iar preocupările sunt tot mai mari cu privire la modul de protejare a celor mai vulnerabili refugiați de a fi vizați de traficanții de persoane sau de a deveni victime ale altor forme de exploatare. 

Este cel puțin al doilea presupus viol al unui adolescent ucrainean refugiat, după ce un bărbat a fost arestat în Polonia săptămâna trecută, fiind suspectat că ar fi agresat o tânără de 19 ani care fugise din calea războiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O adolescentă ucraineană ar fi fost violată de doi bărbaţi pe o navă din Germania care găzduieşte refugiaţi