Antena Meniu Search
x

Antrenor de fotbal, acuzat că ar fi violat o fată de 14 ani. Poliţiştii spun că numărul victimelor ar fi mai mare. Poze indecente, găsite în telefonul americanului

Un antrenor de fotbal din California este acuzat că ar fi violat o adolescentă de 14 ani. Poliţiştii cred că numărul victimelor care au fost atrase în capcană de bărbat ar putea fi mai mare, după ce în telefonul ui au fost găsite mai multe fotografii cu minore.

de Redactia Observator

la 18.04.2022, 21:24

Antrenor de fotbal, acuzat că ar fi violat o fată de 14 ani.
Antrenor de fotbal, acuzat că ar fi violat o fată de 14 ani - Costa Mesa Police Department

Joshua Clever, în vârstă de 39 de ani, a fost arestat pentru prima dată la începutul acestei luni, după ce părinții fetei de 14 ani l-au raportat pentru că le-ar fi abuzat fiica,în timpul antrenamentelor pe care aceasta le efectua, scrie New York Post.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul s-ar fi folosit câteva luni de pretextul că are grijă de fată, apoi a violat-o. El a fost acuzat pe 7 aprilie de raport sexual ilegal cu un minor și acte lascive asupra unui minor, dar a fost eliberat din arest după ce a plătit cauțiunea de 100.000 de dolari.

Poliţiştii fac apel la populaţie

În urma arestării sale, polițiștii au spus că au descoperit imagini indecente cu alte adolescente pe telefonul său mobil.  El a fost apoi luat din nou în custodie joia trecută și acuzat suplimentar de posesie de pornografie infantilă, a spus poliția.

„Detectivii cere ajutorul populaţiei pentru a identifica potențialele victime ale lui Clever. Investigația rămâne în desfășurare și oricine are informații suplimentare, sau a fost una dintre victimele bărbatului, este încurajat să contacteze poliția”, au transmis ofiţerii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Antrenor de fotbal, acuzat că ar fi violat o fată de 14 ani. Poliţiştii spun că numărul victimelor ar fi mai mare. Poze indecente, găsite în telefonul americanului