Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Raiul a câștigat un înger, să se odihnească alături de fetița ei". Era mamă a 2 copii și urma să aducă pe lume o fetiță, când a fost ucisă într-un accident, în UK

A condus cu viteză și, din inconștiență, a ucis o tânără mămică, care era însărcinată cu al treilea copil. Bărbatul a fost condamnat la 12 ani de închisoare, după un lung șir de procese.

de Redactia Observator

la 19.07.2023, 15:41

Adil Iqbal a pledat vinovată pentru uciderea lui Frankie, care era însărcinată în 18 săptămâni cu al treilea copil. Accidentul i-a cauzat răniri grave și fiului ei, Thomas, în vârstă de nouă ani. Nepotul ei de patru ani, Tobias, a fost și el grav rănit în incidentul de pe M66, lângă Bury, Greater Manchester, de pe 13 mai. Celălalt fiu al lui Frankie, Rocky, în vârstă de doi ani, se afla și el în mașină când s-a produs nenorocirea. Mama, Tommy, Rocky și Tobias, toți din Chadderton din Oldham, au fost transportați la spital cu un elicopter, relatează Mirror.

Frankie a murit în urma accidentului. Thomas și Tobias au fost amândoi plasați în comă indusă, la terapie intensivă. Adil Iqbal, în vârstă de 22 de ani, din Accrington, Lancashire, care conducea un BMW cu viteză, a fost arestat la fața locului. El a pledat vinovat pentru ceea ce a făcut.  Frankie era actriță. Ea a jucat rolul lui Jess Holt în serialul Hollyoaks de la Channel 4 din 2000 până în 2001, dar a avut roluri și în Merseybeat, Heartbeat, Where the Heart Is și Wire in the Blood.

Familia, devastată de moartea tinerei mămici

 „Frankie nu își va mai vedea niciodată familia și nici copilul ei nenăscut, care nici măcar nu a avut șansa la viață. Cei doi băieți minunați și nepotul ei nu își vor mai vedea mama sau mătușa. Rugăciunile mele se îndreaptă către ei și către soțul ei despre care Dumnezeu știe cum se descurcă acum, precum și către părinții și surorii ei adorabili”, a scris un apropiat al tinerei.

"Am adorat-o. Nu pot să cred că a plecat. Era o persoană atât de specială", a scris pe rețelele de socializare un alt apropiat al femeii.

Din păcate, Frankie și-a pierdut lupta cu viașa, iar ea și fetița ei nenăscută au murit. Cuvintele nu pot exprima prin ce trec acum familia și prietenii ei, ca să nu mai vorbim de bieții ei băieți, care acum trebuie să crească fără mama și sora lor pe care nu au apucat să o cunoască. Acest lucru este devastator. Frankie a atins viețile atâtor oameni cu sufletul ei frumos și amabil. Raiul a câștigat un înger adevărat, să se odihnească în pace veșnică alături de fetița ei. Frankie veghează acum asupra băieților și suntem siguri că va lucra cu magia ei vindecătoare pentru a se asigura că băieții reușesc”, a declarat familia lui Frankie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Raiul a câștigat un înger, să se odihnească alături de fetița ei". Era mamă a 2 copii și urma să aducă pe lume o fetiță, când a fost ucisă într-un accident, în UK