Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Rămâi cu bine până când ne vom reîntâlni". Sfârşit tragic pentru o mamă de 27 de ani. Tânăra braziliancă a murit electrocutată

O tânără de 27 de ani din oraşul Brazilian Rio Grande do Soul a avut parte de un sfârşit tragic la începutul acestei săptămâni. Femeia a fost electrocutată în timp ce încerca să scoată hainele din cuva maşinii de spălat.

de Redactia Observator

la 22.01.2022, 15:54

Pentru că Oliviera se afla singură în casă la momentul producerii accidentului, a fost imposibil ca cineva să îi acorde ajutor sau să sune la numărul de urgenţă. Ea a fost găsită moartă în casă, câteva ore mai târziu, de iubitul ei, William Bottega, care a sunat imediat la ambulanţă. Din păcate a fost mult prea târziu, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe Oliviera, scrie The Mirror.

Tânăra avea un copil, iar pe actualul iubit l-a cunoscut în urmă cu o lună. După tragicul eveniment acesta a postat, îndurerat, un mesaj pe reţelele de socializare. "Te voi iubi astăzi şi întotdeauna, pentru că eşti acea persoană care a intrat în viaţa mea. Îl rog pe dumnezeu să ne mângâie inimile. Rămâi cu bine până când ne vom reîntâlni", a scris tânărul.

Rezultatul autopsiei nu a fost încă publicat, dar medicii cred în continuare că tânăra de 27 de ani a fost ucisă prin electrocutare în timp ce spăla rufe. Poliţiştii brazilieni investighează acum cazul şi vor să stabilească cu exactitate cum s-a produs tragedia. Femeia lucra la un magazin de haine, iar a doua zi ar fi trebuit să înceapă să muncească la o nouă companie. Rezultatele autopsiei vor fi disponibile în aproximativ două săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » "Rămâi cu bine până când ne vom reîntâlni". Sfârşit tragic pentru o mamă de 27 de ani. Tânăra braziliancă a murit electrocutată