Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mamă găsită bătută până la moarte și fiica ei de 4 ani zăcând inconștientă, în casa lor din Kansas City, la 12 ore după ce a sunat la 911

O mamă a fost găsită moartă în casă, iar fiica ei de patru ani în stare extrem de gravă, la aproape 12 ore după ce a sunat la numărul de urgență 911 pentru a cere ajutor. Polițiștii au ajuns la casa femeii din Kansas City după ce tatăl ei a sesizat autoritățile. Până acum, polițiștii nu au dat explicații despre motivul pentru care s-a întârziat localizarea apelului la 911.

de Redactia Observator

la 21.01.2022, 10:07

Mackenzie Hopkins, în vârstă de 24 de ani, a chemat autoritățile să reclame un conflict în casa ei din Kansas City, Missouri, sâmbătă la ora 6:01, iar operatorul le-a spus ulterior detectivilor că au auzit oameni luptându-se.

Abia după ce tatăl femeii a solicitat poliției să verifice adresa acesteia, puțin înainte de ora 18.00, polițiștii au găsit-o pe tânăra mamă decedată, cu capul scufundat într-o cadă, iar fiica ei de patru ani cu răni severe la cap, ca urmare a unor lovituri, scrie The Independent.

Fetița, al cărei nume nu a fost comunicat, a fost transportată la spital în stare critică. 

Polițiștii au ajuns la victime la 12 ore după apelul la 911

Pe acelaşi subiect

Polițiștii au dezvăluit că au găsit bălți mari de sânge în camera de zi a casei și urme care lăsau de înțeles că trupul victimei a fost mutat.

Potrivit poliției, când anchetatorii au mers să audieze una dintre prietelene femeii, a doua zi după atacuri, au observat o pereche de cizme de cowboy pentru bărbați care se potriveau cu amprente sângeroase găsite la fața locului.

Prietena lui Mackenzie le-a spus anchetatorilor că cizmele îi aparțin iubitului ei, Jose Escalante-Corchado, care a fost acuzat de mai multe infracțiuni, inclusiv crimă de gradul I marți. Escalante-Corchado, în vârstă de 24 de ani, din Kansas City, Kansas, a negat toate acuzațiile.

Până acum, polițiștii nu au putut oferi detalii despre motivul pentru care a durat 12 ore pentru a o localiza pe ea și pe copilul ei, după ce a sunat la 911.

Filmul crimei oribile din casa tinerei mame 

Camerele de supraveghere ale unui vecin au surprins momentul în care un bărbat fuge din casa tinerei mame și se urcă într-o camionetă albă, la un minut după ce femeia a apelat 911. Camioneta este apoi văzută când oprește într-o benzinărie Shell, câteva minute mai târziu, iar un bărbat hispanic cu păr negru și purtând un hanorac cu glugă de culoare închisă, salopete de culoare închisă și o mască medicală albastră intră în magazin.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că bărbatul părăsește benzinăria la ora 6:22, pe 15 ianuarie. La ora 6:48, bărbatul necunoscut reapare intrând în casa femeii, unde petrece două ore. 

Când i s-au prezentat filmările surprinse de camerele de supraveghere, Escalante-Corchado a recunoscut că a fost la benzinăria Shell în acea zi și că el era în imagini. Cu toate acestea, el a negat că ar fi ucis-o în bătaie pe tânăra mamă și că i-ar fi rănit fiica.

Familie distrusă după crimă

Zdrobită de durere, familia lui Mackenzie se luptă să se împace cu tragedia.

„Este șocant pentru toată lumea. Nu cred că cineva vrea să creadă că aceste lucruri se pot întâmpla”, a declarat Michelle Bishop, mătușa tinerei. 

„Mackenzie a fost atât de iubită de mulți. A fost o soră, o fiică, o prietenă și o mamă incredibilă. Singura ei dorință ar fi ca fetița ei dulce să-și revină cât mai repede posibil”, a spus cumnata femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Mamă găsită bătută până la moarte și fiica ei de 4 ani zăcând inconștientă, în casa lor din Kansas City, la 12 ore după ce a sunat la 911