Antena Meniu Search
x

Foto Răsturnare de situaţie după anunţul că Lil Tay "a murit". Pe cine dă vina influenceriţa de 14 ani pentru confuzie. "Sunt în viaţă!"

Vestea "morţii subite" a lui Lil Tay, o tânără rapper şi influencer în vârstă de doar 14 ani, i-a şocat pe mulţi dintre cei care-i urmăreau activitatea în mediul online. Adolescenta, pe numele său real Tay Tian, a spulberat zvonurile macabre după ce o aşa-zisă declaraţie din partea familiei sale anunţa că aceasta ar fi decedat, împreună cu fratele ei de 21 de ani, Jason Tian. "Sunt în viaţă!", spune joi seară adolescenta, care dă vina pe hackeri care au postat în numele ei pe contul de Instagram.

de Redactia Observator

la 10.08.2023, 22:40

Au planat multe îndoieli asupra "morţii misterioase" a lui Lil Tay, o tânără rapper şi influencer care, potrivit unui anunţ "postat de familie" pe contul ei de Instagram, "s-a stins din viaţă la doar 14 ani". Potrivit The Guardian, aceasta a declarat joi seară că e vie şi nevătămată, iar contul ei de pe platforma de social media ar fi fost "compromis de hackeri".

Vestea "morţii subite" a lui Lil Tay

"Cu inima grea, vă împărtăşim vestea devastatoare că draga noastră Claire (n.r. numele real al fetei este Tay Tian) a murit brusc, într-un mod tragic. Nu avem cuvinte să descriem durerea de nesuportat. Acest final este cu totul neaşteptat şi ne-a şocat pe toţi. Moartea fratelui ei ne adânceşte încă o dată durerea de neimaginat. În aceste vremuri de imensă suferinţă, vă rugăm să ne respectaţi dreptul la intimitate, în vreme ce moartea lui Claire şi a fratelui său sunt încă în curs de investigare", se arată în postarea de pe contul de Instagram.

Ulterior, fotografia a fost ştearsă.

Pe acelaşi subiect

Înainte ca totul să se clarifice, fostul manager al controversatei vedete din social media, Harry Tsang, a arătat cu degetul "veridicitatea" postării, care nu specifica şi cauza morţii lui Lil Tay. Poliţia din Vancouver, oraşul natal al fetei, dar şi agenţii din Los Angeles, unde adolescenta locuia împreună cu mama ei, susţineau că nu au informaţii cu privire la moartea celor doi.

Lil Tay a devenit centrul unei controverse în 2018, după ce s-a zvonit că ar fi fost abuzată fizic şi emoţional de tatăl său, dar şi exploatată de fratele ei. Mama adolescentei, de profesie agent imobiliar, şi-a pierdut locul de muncă din cauza conţinutului postat online de mezina sa.

Au apărut şi pretinşi martori ai "tragediei". "Ca martor, pot confirma că au murit împreună, într-un accident de maşină. Fratele era la volan", mărturisea un internaut. Între timp, alţi utilizatori social media sunt convinşi că totul a fost doar o farsă menită să atragă atenţia publică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Răsturnare de situaţie după anunţul că Lil Tay "a murit". Pe cine dă vina influenceriţa de 14 ani pentru confuzie. "Sunt în viaţă!"