Antena Meniu Search
x

Cine este femeia ale cărei rămăşiţe au fost găsite într-un perete de beton, în Australia. Ar fi fost ucisă în urmă cu mai bine de 10 ani

Ies la iveală detalii importante în cazul rămăşiţelor găsite într-un perete de beton în Australia, în decembrie anul trecut. Poliţiştii au stabilit că acestea aparţin unei femei care ar fi fost ucisă acum mai bine de 10 ani. 

de Redactia Observator

la 10.08.2023, 18:33

Cine este australianca ale cărei rămăşiţe au fost găsite într-un perete de beton. Ar fi fost ucisă în urmă cu mai bine de 10 ani
Cine este australianca ale cărei rămăşiţe au fost găsite într-un perete de beton. Ar fi fost ucisă în urmă cu mai bine de 10 ani - Queensland Police

Tanya Lee Glover, născută în 1971, avea deficiențe de vedere și auz și ar fi avut aproximativ 38 de ani la momentul morții sale, a declarat Poliția din Queensland într-un comunicat transmis joi.

Soarta ei a ieșit la lumină pentru prima dată atunci când angajații unei firme de curățenie au descoperit rămășițele umane neidentificate în spatele unui perete de beton din subsolul unui complex de apartamente din Alderley, în suburbiile orașului Brisbane, în decembrie anul trecut, relatează CNN.

Corpul femeii a fost găsit parțial îngropat și învelit în haine și lenjerie

Corpul ei a fost găsit parțial îngropat și învelit în haine și lenjerie, au declarat polițiștii la momentul respectiv. A durat opt luni pentru ca autoritățile să confirme identitatea lui Glover folosind tehnici de identificare prin ADN și baze de date naționale, a declarat comisarul adjunct Andrew Massingham jurnaliștilor joi, adăugând că moartea ei este tratată ca o investigație de omor.

Detaliile despre viața lui Glover sunt puţine și conturează portretul unei femei extrem de izolate, având în vedere că nimeni nu a raportat dispariția ei.

Tanya ducea un stil de viaţă foarte liniştit şi retras, departe de prieteni sau familie

"Nu suntem conștienți la acest moment dacă ea avea vreun loc de muncă. Informațiile preliminare sugerează că ea se ținea foarte mult de ea însăși, ducea un stil de viață foarte liniștit și retras și nu era activă pe rețelele sociale", a spus Massingham. Odată ce a fost identificată prin ADN, poliția i-a contactat familia și a constatat că Glover a pierdut contactul cu părinții ei în urmă cu foarte mult timp și aceștia aveau "convingerea greșită că ea se afla în altă parte a țării," a spus Massingham.

Cazul era "îngrijorător și ciudat", a mai declarat comisarul, care a mai precizat şi că poliția nu a reușit încă să stabilească un motiv pentru care cineva ar viza o femeie vulnerabilă și singură și ar dispune fără milă de corpul ei.

Detectivii fac apel la oricine ar putea să aibă informaţii despre australiancă

O fotografie cu rezoluție redusă a lui Glover, distribuită de poliție, arată o femeie zâmbitoare, cu păr brunet până la umeri și ochelari de vedere. Femeia s-a mutat în Queensland din New South Wales în 2006 și a locuit în zona Fortitude Valley până în 2010, și este descrisă ca apărând ca o persoană de rasă caucaziană, cu înălțimea între 155 cm și 165 cm, au spus polițiștii.

Detectivii fac un apel la oricine ar fi putut să o cunoască pe Glover sau să aibă orice interacțiuni cu ea, în special în perioada 2006-2010, să contacteze autoritățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Cine este femeia ale cărei rămăşiţe au fost găsite într-un perete de beton, în Australia. Ar fi fost ucisă în urmă cu mai bine de 10 ani