Antena Meniu Search
x

Video Răsturnare de situație în cazul femeii care și-a ucis socrii după ce le-a gătit un prânz cu ciuperci otrăvitoare

Ies la iveală noi detalii în cazul femeii din Australia care şi a omorât foștii socri după ce le-a gătit un prânz cu ciuperci otrăvitoare. Masa în familie, care s-a încheiat cu moartea a trei persoane, ar fi fost parte dintr-un efort de a-și recâștiga soțul, transmite Daily Mail.

de Redactia Observator

la 10.08.2023, 16:39

Erin Patterson, femeia care și-a ucis socrii cu ciuperci otrăvitoare, la un prânz
Răsturnare de situație în cazul femeii care și-a ucis socrii după ce le-a gătit un prânz cu ciuperci otrăvitoare - Nine News

Erin Patterson, în vârstă de 48 de ani, care locuiește într-un mic oraș din Victoria rurală, l-ar fi invitat la ea acasă pe fostul ei partener, Simon Patterson, pentru a lua masa împreună cu părinții lui, Gail și Tom Patterson, în vârstă de 70 de ani. La cină a participat, în mod tragic, și sora lui Gail, Heather Wilkinson, și soțul acesteia, Ian, în vârstă de 68 de ani.

Simon s-a retras în ultimul moment, dar Gail, Tom și Heather au mâncat din ciupercile otrăvitoare și au decedat într-o săptămână, în timp ce Ian rămâne în stare critică la spital. Erin Patterson a fost intervievată de poliție, care a afirmat că simptomele victimelor sunt consistente cu consumul de ciuperci Amanita phalloides - cele mai otrăvitoare ciuperci din lume, denumite în România "Buretele viperei".

Cazul profund neobișnuit a captivat Australia, a încurcat poliția și a lăsat o comunitate strâns legată să în căutare disperată de răspunsuri. Și, în cea mai recentă cotitură tragică a poveștii, surse au dezvăluit pentru Daily Mail Australia că Erin Patterson îl invitase pe Simon în fostul lor cămin în cadrul unei medieri bisericești în care era implicat Ian, un pastor baptist.

Nu este clar când anume Erin Patterson s-a despărțit de Simon, însă poliția a afirmat că separarea a fost "amiabilă". Aceștia au doi copii care au fost prezenți la masa de prânz, dar au mâncat alte feluri de mâncare față de adulți și nu au avut simptome de intoxicare. Se pare că aceștia au fost preluați în îngrijire.

Pe acelaşi subiect

Femeia din Australia care a ucis trei oameni cu ciuperci otrăvitoare voia să se împace cu fostul soț

Unul din prietenii lui Simon a declarat pentru Daily Mail Australia, sub protecția anonimatului, că acesta nu avea niciun interes să se împace cu mama celor doi copii ai săi. "Au mers la casa ei pentru o mediere, să discute cu familia. Simon trebuia să meargă acolo pentru prânz, dar s-a răzgândit în ultimul minut, altfel ar fi fost și el pe patul de moarte", a spus el.

"Oamenii care au murit, Gail, Don și cei din familia Wilkinson, sunt strâns implicați în biserică și voiau să se asigure că ea este potrivită pentru a relua o relație cu Simon... practic încerca să se împace cu el și familia nu credea că acesta ar fi fost un pas bun", a declarat prietenul lui Simon. 

Erin Patterson era disperată să se împace cu soțul ei separat, susține el. "Ea voia să se împace cu Simon și familia nu voia ca Simon să se împace cu ea. Practic, familia nu credea că ea este suficient de bună pentru el. Asta nu a fost doar o masă de prânz, a fost o intervenție cu pastorul ca mediator", a explicat el. 

Daily Mail Australia a dezvăluit că Erin Patterson a făcut o avere în imobiliare, investind în mod inteligent bani pe care i-a moștenit de la părinții săi, în 2019. Soțul ei separat continuă să locuiască într-o casă din orașul Korumburra, care este listată ca fiind deținută de fosta sa soție.

"Ea are cam patru sau cinci proprietăți. Nu lucrează. Cumpără pur și simplu casele cu bani gheață. Nu are ipotecă. Are bani lichizi. Nu este prostă", a spus o sursă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Răsturnare de situație în cazul femeii care și-a ucis socrii după ce le-a gătit un prânz cu ciuperci otrăvitoare