Antena Meniu Search
x

Galerie foto Răsturnare de situaţie în cazul mamei din Londra, găsită moartă în casă alături de cei doi copii. Femeia şi-a strangulat băieţii înainte de a se sinucide

Răsturnare de situaţie în cazul morţii misterioase din Anglia, unde o mamă şi cei doi copii ai săi, de 7 şi 9 ani, au fost găsiţi morţi în locuinţa lor din Belvedere, sud-estul Londrei.

de Redactia Observator

la 12.03.2023, 17:09

Anchetatorii au investigat cazul familiei şi au descoperit faptul că mama îşi strangulase propriii copii înainte ca ea să se sinucidă. Poliţişii nu au suspectat iniţial pe nimeni din familie, deoarece toţi vecinii au declarat că erau o "comunitate strânsă".

Nadia de Jager, o mamă de 47 de ani, a fost găsită fără suflare, împreună cu cei doi copii ai săi, de către poliţiştii care au intrat în casa lor din Belvedere, în partea de sud-est a Angliei.

Erau o familie normală. Nu au cauzat niciodată probleme pe stradă”, a spus vecina lor, Marion Beazer într-un interviu pentru Mirror.

Un alt vecin a adăugat că el îi vedea mereu împreună: "Obişnuiam să o văd mereu pe mama lor cum îi duce şi îi aduce de la şcoală".

Femeia şi-a omorât copiii, înainte să îşi pună capăt zilelor

În ceea ce priveşte declaraţiile luate de la vecini, poliţiştii nu şi-au putut da seama de ce ar recurge mama copiilor la o măsura atât de nefericită. Motivul crimei rămâne încă nedesluşit.

După multe investigaţii anchetatorii au descoperit că femeia ori şi-a strangulat copiii, ori i-a sugrumat. Urmează să fie efectuate examinări ale autopsiei pentru victimele în cauză pentru a se putea stabili cauza morţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Răsturnare de situaţie în cazul mamei din Londra, găsită moartă în casă alături de cei doi copii. Femeia şi-a strangulat băieţii înainte de a se sinucide