Antena Meniu Search
x

Foto Reacţia unei mame, după ce şi-a ucis copilaşii într-un accident cumplit: ''De ce nu le-am pus centurile de siguranță?''

O mamă și-a ucis cei doi copii într-un accident de maşină terifiant petrecut pe o şosea din UK. Imediat după tragedie, femeia a țipat ''de ce nu le-am pus centurile de siguranță?''. Mary McCann, în vârstă de 35 de ani, călătorea într-un Vauxhall Astra cu fiul ei Smaller, de 10 ani, și fiica de patru ani, Lilly.

de Redactia Observator

la 25.04.2022, 15:43

- Facebook

Niciunul dintre copii nu avea centura de siguranţă pusă când femeia s-a izbit cu maşina de un camion, în timp ce conducea cu viteză. Mama a fost acuzată de poliţişti că a consumat alcool, dar cu toate acestea s-a urcat la volan. 

Femeia a fost condamnată acum la patru ani și o lună de închisoare, după ce a pledat vinovată pentru cele două capete de acuzare -  cauzarea morții prin conducere neglijentă în timp ce se afla sub influența alcoolului. De asemenea, i s-a interzis să conducă șapte ani și două săptămâni.

Scene de groază la locul accidentului

Aylesbury Crown Court a aflat că familia se întorcea de la o petrecere de ziua lui Smaller, pe 9 august, când a avut loc accidentul. Micuța Lilly a fost catapultată din mașină și descoperită pe marginea drumului, după ce mama nu a pus centurile de siguranță. Băieţelul a fost găsit pe jos, în spatele scaunelor din faţă. McCann a fost auzită țipând frenetic după accident: ''Doamne, de ce nu le-am pus centurile de siguranță?''

Pe acelaşi subiect

Se pare că un al treilea copil, în vârstă de doi ani, a fost transportat la spital, în timp ce șoferul camionului a suferit răni care nu i-au pus viaţa în pericol. 

Omagiile au venit imediat după moartea lor. O vecină cu inima frântă a spus pentru The Sun: ''Se va lupta să facă față fără copiii ei. Erau lumea ei. Ea a trăit pentru ei. Este cel mai rău lucru care s-a întâmplat vreodată. Nu ne vine să credem că au plecat. Nu știm exact ce s-a întâmplat, dar a șocat pe toată lumea. E oribil. Nu ne putem opri din plâns. A fost o mamă bună, nu va trece niciodată peste asta''. 

O altă rudă a spus: ''Au fost luaţi doi îngerași frumoși. N-am văzut niciodată ceva mai trist în viața mea. O lume atât de crudă în care trăim cu toții. Un frățior și o soră au plecat împreună în Rai."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Reacţia unei mame, după ce şi-a ucis copilaşii într-un accident cumplit: ''De ce nu le-am pus centurile de siguranță?''