Antena Meniu Search
x

Galerie foto Român, găsit fără viață în apartamentul său din Italia. Radu era mort de mai bine de o săptămână când vecinii au dat alarma din cauza mirosului

Un român a fost găsit fără viață în propriul său apartament din Italia, după ce vecinii au dat alerta din cauza mirosului urât care venea de la el. Radu Daniel Lupșe era din Baia Mare, avea doar 53 de ani și locuia singur, după divorțul de soție, în Martinengo.

de Monica Palade

la 02.08.2022, 16:18

Vecinii nu-l mai văzuseră pe Radu Daniel Lupse de câteva zile, dar absența lui nu a contat prea mult până luni dimineață, când mirosul insuportabil care venea din apartamentul său de la etajul I i-a făcut să intre la bănuieli.

Au intrat la bănuieli din cauza mirosului

Alarma s-a declanșat la ora 9.30, când chiriașul de la etajul doi, nemaiputând suporta mirosul care venea din apartamentul de dedesubt, a decis să sune la poliție. Un miros care în realitate se răspândise de-a lungul scărilor încă de sâmbătă, după cum spune un alt locuitor: „Credeam că vine totuși de afară și nu m-am alarmat. Vecinul meu a fost foarte rezervat, doar ne-am salutat și l-am văzut foarte puțin, de aceea nimeni nu a intrat la bănuieli din cauza liniștii care venea de la el acasă”, scrie ecodibergamo.it.

Românul, care lucra în construcții, avea ceva probleme de sănătate în ultima vreme. Din primele informații, Radu era mort de mai bine de o săptămână când a fost făcută descoperirea. Bărbatul a fost găsit în pat. Cel mai probabil un infarct a fost cel care i-a adus sfârșitul.

Radu Daniel era stabilit în Italia de mai bine de 20 de ani. Românul urmează să fie repatriat și îngropat în orașul său natal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Român, găsit fără viață în apartamentul său din Italia. Radu era mort de mai bine de o săptămână când vecinii au dat alarma din cauza mirosului